Tjäna pengar till klassen eller laget - smart & enkelt koncept

Saffran - 2 gram


Den vackra glasburken gör denna produkt mycket populär att ge bort som present. Därför köper många kunder ofta flera burkar av er.

Innehåll:
2 gram äkta saffran av högsta kvalité, kategori 1. Saffranstrådarna är pistiller som handplockas från en krokusblomma. Pistillerna har ej malts, allt för att bibehålla smaken på bästa sätt. Dessa kan man krossa i en mortel eller smula sönder för hand, t ex i en mustig fisksoppa. 


Ursprung:
Utvalt saffran från Spanien, Iran och Grekland. Vårt saffran går igenom rigorösa kvalitetskontroller hos vår leverantör Antonio Sotos i Spanien, för att garantera dess höga kvalité. Pistillerna är ej besprutade med kemikalier och saffranet klassas därför som en miljövänlig naturprodukt. 

Ekologiskt:
För att få klassas som ekologiskt saffran i Sverige måste det finnas en Kiwa-märkning eller motsvarande, det är både en kostsam och komplicerad process. Det räcker därför inte med en eko-märkning från Iran, Afghanistan, Tyskland eller liknande länder för att få benämna sitt saffran som ekologiskt. Vi tar därför avstånd från aktörer både i vår och närliggande branscher som påstår sig ha ekologiskt saffran utan giltig märkning.

Viktigt att tänka på:
Saffran som säljs med hela pistiller är mer exklusivt och betydligt dyrare än vanligt pulversaffran. Pulversaffran mals främst från pistillerna som inte är tillräckligt långa och smakrika och därför inte anses hålla den rätta kvalitén för att säljas som trådsaffran. Med vårt högkvalitativa saffran kan ni minska mängden i recepten med 30-35%. 

Varuprov? 
Vi är så stolta över kvalitén på vårt saffran att vi vill låta dig prova den också. Ring eller mejla oss så skickar vi en provburk till dig. 

Returrätt:
Lyckas ni inte att sälja allt saffran och vill skicka tillbaka varor så går det bra med Säljdirekts returrätt. Returrätten är 30 dagar från det att ni tagit emot saffransburkarna. 
Det är ingen returkostnad men vid eventuella varureturer försvinner er bonus, ni behåller dock alltid er grundförtjänst.

PS! 
Vill ni veta ännu mer om saffran? Vi har tillsammans med en av världens främsta saffransexperter, Antonio Sotos SL, tagit fram en hemsida för att få fullständig information kring allt som handlar om saffran. Läs mer på www.säljasaffran.se


Informationsblad att visa era kunder

Så mycket tjänar ni


Guldpaket:

Produkt Antal Säljpris Grundförtjänst/st Grundförstjänst Bonus
Saffran 2 gram288st100:-40:-11520:-2880:-


Totalförtjänst, detta paket 14400:-Silverpaket:

Produkt Antal Säljpris Grundförtjänst/st Grundförstjänst Bonus
Saffran 2 gram216st100:-40:-8640:-1200:-


Totalförtjänst, detta paket 9840:-Bronspaket:

Produkt Antal Säljpris Grundförtjänst/st Grundförstjänst Bonus
Saffran 2 gram144st100:-40:-5760:-400:-


Totalförtjänst, detta paket 6160:-Beställ