Sälja kaffe

Kaffe - 2 x 350 g

2×350 gram bryggmalet lyxkaffe. Att sälja kaffe med klassen och laget har aldrig varit enklare. Karlbergs Ekologiska (mellanrost) och Karlbergs Royal (mellanmörk) är harmoniska blandningar av bönor i A-kvalitet. Bönorna är ”Strictly High Grown”, där bergsluft och bördig jord ger perfekta förhållanden för det yppersta kaffet.

Denna lyxiga produkt återfinns inte på stormarknaderna, det lilla anrika svenska rosteriet Karlberg säljer nämligen endast sitt hantverk till baristas och delikatessbutiker, vilka värdesätter kaffets unika välbalanserade smak och runda, mjuka kropp.

Guld
Silver
Brons
BESTÄLL PAKET

GULDPAKET:

Förtjänst: 40%

Produkt: Karlbergs kaffe 2x350g

Antal: 300 st

Säljpris: 150 SEK

Grundförtjänst/ st: 50 SEK

Grundförtjänst: 15 000 SEK

Bonus: 3000 SEK

Totalförtjänst: 18 000 SEK

SILVERPAKET:

Förtjänst: 37%

Produkt: Karlbergs kaffe 2x350g

Antal: 216 st

Säljpris: 150 SEK

Grundförtjänst/ st: 50 SEK

Grundförtjänst: 10 800 SEK

Bonus: 1080 SEK

Totalförtjänst: 11 880 SEK

BRONSPAKET:

Förtjänst: 35%

Produkt: Karlbergs kaffe 2x350g

Antal: 156 st

Säljpris: 150 SEK

Grundförtjänst/ st: 50 SEK

Grundförtjänst: 7 800 SEK

Bonus:  312 SEK

Totalförtjänst: 8 112 SEK

Vårt kaffe

Vi på Säljdirekt har genom ett nära samarbete med Karlbergs kafferosteri möjligheten att erbjuda nymalet bryggkaffe av högsta kvalitet till landets skolklasser och föreningar. Kaffet säljs som ett ”kit”, Karlbergs Ekologiska samt Karlbergs Royal, kaffet mals och skickas från rosteriet på beställning. Respektive påse lyxkaffe innehåller 350 gram nymalet bryggkaffe. Att sälja kaffe med klassen och laget har aldrig varit enklare, antingen tar ni först upp beställningar alternativt så beställer ni hem x antal kit och säljer kaffet med produkten i hand. 4 av 5 hushåll dricker idag kaffe i Sverige, så att sälja kaffe till grannar, vänner och bekanta har aldrig varit smidigare med så många potentiella köpare. K.W. Karlbergs kafferosteri har gjort sig kända för sin unika slowroast-teknik. Att rosta kaffet långsammare än andra och på lägre temperatur tillåter varje böna att varsamt utveckla sin fulla smakpotential. 

Karlbergs Ekologiska (mellanrost): Karlbergs ekologiska blandning innehåller bönor från Kongo & Honduras som odlats på höga höjder, där bergsluft och bördig jord ger perfekta förhållanden för ett kaffe med välbalanserade smaker, toner av apelsin och choklad samt en mjuk, rund kropp. Kaffet är Rainforest Alliance-märkt, KRAV-godkänt och ekologiskt. Kort sagt – ett kaffe tillverkat med passion, kärlek till hantverket och respekt för människor, miljö och klimat.

Karlbergs Royal (mellanmörk): Hemligheten bakom den nyansrika smaken i Karlbergs Royal ligger i de berömda kenyanska kaffebönorna, som blandas med mjuka brasilianska och välbalanserade colombianska kaffebönor. Ett kraftfullt och fylligt kaffe med frisk syrlighet och intensiva toner av svarta vinbär. Bönorna är rostade med stor kärlek i Nacka, och kaffets syrliga och intensiva smak gör den till en mustig blandning för alla tillfällen. Det här är en blandning utan kompromisser.

Sälja kaffe online

Att sälja kaffe med klassen och laget har aldrig varit enklare. Bestämmer ni er för att sälja kaffe har vi tagit fram en säljande bild att dela på sociala medier samt per mail till grannar, vänner och bekanta. Bilden finns nedan och detta hjälpmedel, kompletterat med en webbshop, underlättar er försäljning ytterligare så att det ska bli en så smidig och rolig upplevelse som möjligt när ni säljer kaffe. 

Sälja kaffe med hjälp av en egen webbshop

Vi erbjuder alla skolklasser och föreningar en egen webbshop om så önskas. Det finns flertalet fördelar att sälja med en webbshop som enbart tar två-tre minuter att sätta upp oavsett om ni väljer att sälja direkt eller om ni först tar upp beställningar. Alla beställningar hamnar i ett excel-ark där försäljningen enkelt kan summeras och ni har en och samma länk för alla försäljare att skicka runt till bekanta, grannar, kollegor, nära och kära. Vill ni sätta igång? Viktigt då att ni först läser igenom guiden för att säkerställa att er webbshop sätts upp korrekt, därefter kan ni öppna upp er webbshop och starta er försäljning.

Guide (OBS! Läs denna först): https://bit.ly/SäljGuide
Webbshop kaffe: https://bit.ly/lyxkaffe

Returrätt kaffe

Erbjudandet omfattas inte av vår returrätt då vi ska kunna garantera nyrostat kaffe till samtliga kunder.

Beställ ekologiskt lyxkaffe

Tjäna pengar till klassen eller laget – smart & enkelt koncept.

GrunduppgifterKontaktpersonsuppgifterLeveransadressAnsvarig person på plats (om ej du själv)

Leveransadressen är:

Om villa/ radhus går det att ställa varorna utan att vi är på plats:

Om lägenhet:

Om skola, kansli eller företag:

Leveransanvisningar till chauffören:

Kommentar till SäljDirekt:

Trött på att läsa? Eller vill du bara vidarebefordra infon?

Få all nödvändig information per mail nu direkt!