Höstens favoriter

Saffran, parmesan & ljus med säljblad

Ta upp beställningar i ett trevligt säljblad ni hittar längst ner här på sidan. Ni säljer samtliga av våra kunders höstfavoriter: saffran, herrgårdsljus och parmesanost för att tjäna pengar till klassen eller laget.

OBS! Beställningen görs inte här på denna informationssida utan lägg er beställning under respektive produkt alternativt mejla/ring oss så hjälper vi er med att lägga in beställningen.

Mer information om erbjudandet, hur mycket ni tjänar och hur ni går tillväga hittar ni nedan.

höstens favoriter

GULDPAKET:

Förtjänst 40-50%

Produkt: Parmesan, saffran & ljus

Antal: 288 st produkter totalt eller fler

Säljpris: 100-175 SEK

Förtjänst inkl bonus saffran/st: 50 SEK

Förtjänst inkl bonus parmesan/st: 70 SEK

Förtjänst inkl bonus ljus/st: 58,50 SEK

Totalförtjänst 100 st/produkt: 17 850 SEK

SILVERPAKET:

Förtjänst 36-46%

Produkt: Parmesan, saffran & ljus

Antal: 220-287 st produkter totalt

Säljpris: 100-175 SEK

Förtjänst inkl bonus saffran/st: 45 SEK

Förtjänst inkl bonus parmesan/st: 63 SEK

Förtjänst inkl bonus ljus/st: 52 SEK

Totalförtjänst 75st/produkt: 12 000 SEK

BRONSPAKET:

Förtjänst 33-43%

Produkt: Parmesan, saffran & ljus

Antal: 150-219 st produkter totalt

Säljpris: 100-175 SEK

Förtjänst inkl bonus saffran/st: 42 SEK

Förtjänst inkl bonus parmesan/st: 57 SEK

Förtjänst inkl bonus ljus/st: 48 SEK

Totalförtjänst 100 st/produkt: 7 350 SEK

Vill er förening eller skolklass sälja höstens produkter med säljblad?

Då har ni hittat rätt. Då efterfrågan på att sälja flera av våra lättsålda produkter med säljblad/webbshop ökat kraftigt har vi valt att slå samman samtliga storfavoriter.

Som alltid finns Säljdirekts grundidé tillgänglig, dvs att ni kan sälja endast respektive produkt om så önskas, både genom säljblad, webbshop eller direkt med varan i hand. Se mer under respektive erbjudande.

Ni säljer herrgårdsljus, parmesanost och saffran samtidigt

Våra tre populäraste produkter för säsongen är saffran, parmesanost och ljus. Därför har vi satt ihop ett säljblad som ni hittar nedan, både för egen utskrift och en bild att dela på sociala medier eller per mail till bekanta, grannar och kollegor. Säljbladet är en pdf som går att ladda ned så att ni kan fylla i vilken grupp ni är som säljer samt när ni har planerat för leverans. Om ni önskar mer information om varje produkt så hittar ni det på respektive erbjudande-sida som finns länkat här alternativt i toppmenyn. Utöver fysiska säljblad finns det även en webbshop att använda, mer information om den nedan.

Sälj med hjälp av vår nya webbshop

Det finns flertalet fördelar att sälja med en webbshop som enbart tar två-tre minuter att sätta upp. Alla beställningar hamnar i ett excel-ark där det enkelt kan summeras inför beställningen. Ni har en och samma länk för alla försäljare att skicka runt till bekanta, grannar, kollegor, nära och kära. Vill ni sätta igång? Viktigt då att ni först läser igenom guiden för att säkerställa att er webbshop sätts upp korrekt, därefter öppna upp er webbshop och starta er försäljning.

Guide (OBS! Läs denna först): SäljGuide
Webbshop höstens favoriter: HöstensFavoriter

Hur mycket tjänar vi och hur mycket behöver vi sälja?

I ovan ”förtjänst-rutor” hittar ni hur mycket ni tjänar per såld produkt vid 150 st eller fler sålda produkter totalt. Är det så att ni hamnar under 150 st produkter totalt så tjänar ni 40 kr per såld burk saffran, 45 kr per såld ljusförpackning och 55 kr per såld parmesanost. Ni tjänar med andra ord ordentligt med pengar till er klasskassa eller lagkassa redan från början!

Vi har ingen minsta order på detta specialerbjudande och det går att beställa fritt antal av respektive produkt bortsett från saffranet som är i jämna enheter om 12 st. Allt skickas givetvis fraktfritt från oss.

Vad behöver vi göra om vi bestämt oss för att sälja med säljblad/webbshop?

Har ni bestämt er för att ta upp beställningar på produkterna så får ni gärna maila över vilken skola/förening som säljer och ert planerade leveransdatum. Det är dock inget krav då vi kan garantera att produkterna finns på lager fram till och med början av december. Vi behöver er order (lättast är att maila/ringa in den alternativt lägga in en order per produkt under respektive produktsida) en vecka innan önskad leverans och se då till så att det finns en kontaktperson som är 18 år gammal eller äldre som kan ansvara för betalning och leverans. 30 dagars betaltid från leverans gäller. Lycka till!

PS! Erbjudandet omfattas inte av returrätt då tanken är att ni först tar upp beställningar från potentiella kunder för att sedan få det totala antal ni fått in beställningar på levererat till en gemensam adress.