Raoul Wallenberg 9A

Förtjänsten för saffransförsäljning är den bästa på marknaden. Att kunna få 50% i vinst på försäljningsintäkten är mycket bra och arbetsinsatsen är minimal då man kan leverera varan direkt vid försäljningen då den varken är skrymmande och tung att bära på. Paketering med 12 flaskor i en kartong gör det också lätt att dela ut i klassen och inte så besvärlig för varje elev att frakta hem. Förpackningen är också mycket trevlig och elegant, fungerar bra att argumentera för att köpa produkten som en present att ge bort. Kartongen som går att vika upp som ett ”försäljnings-stand” är också praktisk och gör det smidigare att sälja på exempelvis arbetsplatser. Produkten i sig själv är också en populär säsongsvara och det är lätt att få stamkunder när man säljer år efter år. 

Jag tycker priset är lagom jämfört med vad man tar för kvalitetssaffran på exempelvis Apoteket. Produkten ska inte jämföras med butikernas malda saffran, den här har mycket bättre kvalitet. Sen är det bra att ha ett jämt pris 100 kr. Det underlättar för de som vill betala kontant även om Swish är det vanligaste betalningsmedlet numera. 

För kundservice, leverans, produkt, pris och förpackning ger jag mer än en 10a i betyg. Däremot så tycker jag betalningsvillkor och fakturering bara får en 4a, det kan göras på ett bättre sätt. Längre betaltid behövs, tex en delbetalning om 50% med 30 dagars betaltid och sedan 50% efter 60 dagar. 

/Petra Fabel, kontaktperson

Trött på att läsa? Eller vill du bara vidarebefordra infon?

Få all nödvändig information per mail nu direkt!