Våra erbjudanden

Här hittar ni våra aktuella erbjudanden som lämpar sig utmärkt för att "sälja direkt", utan att ta upp beställningar i förväg. Däremot går det även bra att ta upp beställningar först om ni så önskar. Oavsett hur ni vill sälja finns det en webbshop att tillgå för att förenkla er försäljningsprocess. Kolla in våra erbjudanden här nedan och hitta det som passar er skolklass eller förening!

Paket

Större paket ger mer bonus

Guldpaketet är anpassat för en normal skolklass eller idrottslag. Men om det känns för stort för er kan ni i stället välja ett silver- eller bronspaket. Vidare är det även förmånligt att ”öka på” guldpaketet och i efterhand uppgradera silver- och bronspaket.

Bonus

Varje paket ger bonus

Varje paket ger, förutom grundförtjänsten, en bonus. Dessutom är bonusen alltid större, räknat per produkt, ju större paket ni säljer. Däremot, om ni väljer att returnera varor så förlorar ni hela er bonus.

Returrätt

Vissa erbjudanden omfattas

Vissa erbjudanden omfattas av returrätt, andra inte. Därav bör ni läsa vad som gäller under respektive erbjudande. Vid eventuella varureturer försvinner er bonus men ni behåller alltid er grundförtjänst.