tjana-pengar-till-studenten

SNABBT & ENKELT

TJÄNA PENGAR TILL STUDENTEN

Vill ni tjäna pengar till studenten? Med Säljdirekt går det snabbt & enkelt så ni kan fokusera på det roliga.

Bestäm er för produkt, antal ni vill sälja och beställ

Vi levererar varorna på önskad dag och plats

Ni har 30 dagar på er att sälja & skicka eventuella returer

Betala fakturan & behåll resten, ofta 50% av pengarna

Ska du och din klass ta studenten till sommaren? Då kan det vara en bra idé att börja tjäna pengar till studenten och festligheterna som det för med sig! Och oroa er inte, vi på Säljdirekt är här för att hjälpa er!

Det kan vara svårt att veta hur man ska gå tillväga när det är många olika saker som kostar pengar och man vill ha möjligheten att göra allt, till exempel champagnefrukost, studentflak och studentskiva. Dessutom gör det inte saken lättare att man som sistaårselever på gymnasiet har begränsat med tid och mycket annat som står på "att göra"-listan. Till exempel prov, examinationer och inbjudningar till ens studentmottagning. Men oroa er inte som sagt, vi är här för att hjälpa er klass att tjäna pengar till studenten, smidigt och riskfritt!

Populära produkter att sälja inför studenten

I och med vårt sortiment säljer ni efterfrågade produkter av hög kvalitet som de flesta vill ha hemma.  Här nedan ser ni våra mest populära produkter, parmesanost, trådsaffran och mald saffran. Dessa produkter gör det enkelt och kul för er att tjäna pengar till studenten! 

Samtliga produkter i vårt sortiment lämpar sig att ”sälja direkt” inför studenten. Därmed behöver ni inte ta upp beställningar i förväg, men om ni vill det så går det självklart jättebra. Använd då vår webbshops-funktion och våra säljblad som finns under respektive erbjudande för utskrift.

Vad vill ni sälja för att tjäna pengar till studenten?

Vårt trevliga sortiment erbjuder något för alla. Däribland delikatesser för alla säsonger och vackra blomarrangemang att pryda dörren kring jul med. Beroende på årstid finns olika produkter att välja mellan för att matcha era kunders behov så bra som möjligt. Vår 18-månaders lagrade parmesanost är populärt att sälja året om. Även vårt lyxiga trådsaffran, som nu även finns att köpa som mald saffran, är uppskattat samtliga årstider. Eftersom Sverige dessutom, enligt många, har lite för långa vintrar och mörka dagar rekommenderar vi även att ni kollar in våra handstöpta herrgårdsljus!

Om ni säljer på hösten när julen närmar sig är våra amaryllis och dörrkransar något att rekommendera. Det är något många hushåll vill ha kring jul så därmed kan ni erbjuda produkter som era kunder verkligen vill ha.

Tjäna pengar till studenten med direktförsäljning

Vi erbjuder olika tillvägagångssätt för er som vill tjäna pengar till studenten. Till att börja med kan ni använda er av konceptet "direktförsäljning". Det innebär att ni har produkterna med er vid försäljningen så ni kan göra affärer direkt och så kunderna har möjligheten att se produkten innan köpet genomförs. Alla våra erbjudanden är skapade och anpassade för direktförsäljning. 

För att göra detta klickar ni er in under ”Erbjudanden” och väljer bland våra olika produkter. Till exempel kan ni sälja saffran, parmesanost eller ljus. Diskutera vad ni vill sälja och beställ sedan det paket som är bäst lämpat för er. Det går utmärkt att korrigera antalet väl inne på beställningsformuläret om våra standardiserade paket inte passar era behov och önskemål.

Sedan kan ni med vår automatiserade tjänst bestämma när och var ni vill ha varorna levererade. Oftast kan vi leverera dem redan efter tre arbetsdagar men ni kan självklart välja ett datum längre fram om det passar er bättre.

Därefter packar och distribuerar vår logistikpartner ut varorna till er på ert valda leveransdatum till leveransadressen. Där tar ni emot varorna och delar upp dem så ni får lika många varor att sälja. Därefter är det bara att köra igång att tjäna pengar till studenten! 

Er kontaktperson samlar sedan in pengarna ni tjänat ihop och behåller er förtjänst, upp till 50%. Sedan betalar kontaktpersonen fakturan inom den angivna betalningstiden (senast 30 dagar efter ni mottagit varorna).

Tveka inte på att höra av er till oss om ni har frågor innan, under eller efter säljperioden! 

tjäna pengar till studenten försäljning
tjäna pengar till studenten webb

Tjäna pengar till studenten genom att ta upp beställningar först

Däremot fungerar det minst lika bra att ta upp beställningar först om ni hellre vill det. Vi har en webbshop-lösning (läs mer om det nedan), säljblad för utskrift samt bilder att använda digitalt för att göra det enkelt för er att tjäna pengar till studenten. Ni kan läsa mer under respektive erbjudande hur ni kommer igång för att först ta upp beställningar. Båda alternativen är uppskattade tillvägagångssätt som försäljningsmetod för blivande studenter.

Skulle ni ha varor över efter avslutad försäljning kan ni oftast göra en retur till oss. Därmed behöver ni inte betala för era osålda varor. Detta kan ni läsa mer om i villkoren för respektive erbjudande!

Spara tid med en personlig webbshop

Om ni vill tjäna pengar till studenten kan vi anta att ni inte har all tid i världen att lägga på er försäljning. Därmed har vi tagit fram en digital lösning som gör er försäljningsprocess så enkel som möjligt. Er kontaktperson registrerar er klass och får sedan en länk skickad till sig. Genom denna länk kan ni i registrera er som försäljare.

Därefter får ni en länk till er webbshop skickad till er mejl som ni kan dela med era kunder. På så sätt kan ni exempelvis skicka länken till era föräldrar, som skickar vidare den till sina kollegor. Ni kan även dela länken på sociala medier och på så sätt vidga er kundkrets ytterligare. När ni sedan känner er klara låser ni webbshoppen och lägger beställningen på vår hemsida så vi kan distribuera er order. När ni mottagit varorna från oss återstår det bara att leverera varorna till era köpare! 

Diskutera målet

För att samtliga säljare ska känna sig motiverade till att tjäna pengar till studenten bör ni klargöra vad målet med försäljningen är. Vill ni ha en lyxig champagnefrukost tillsammans på studentdagen för att ladda upp inför utspringet? Eller vill ni kunna bjuda in till en rolig studentskiva? Eller vill ni kanske ha råd att åka studentflak utan att behöva betala det med era egna sparpengar? Oavsett vad ert mål är vill vi hjälpa er att uppnå det! Använd uträknaren här nedan för att ta reda på hur mycket ni behöver sälja för att tjäna pengar till studenten.

Vi önskar er ett stort lycka till!

Hur mycket vill ni tjäna?

kr
Tjejer på bananbåt i vattnet