tjana-pengar-till-studenten

TJÄNA PENGAR TILL STUDENTEN

SAMLA IN PENGAR TILL STUDENTSKIVAN

Vill ni tjäna pengar till studenten & er studentskiva? Med Säljdirekt går det snabbt & enkelt att samla in pengar så ni kan fokusera på det roliga.

Bestäm er för produkt, antal ni vill sälja till studenten och beställ

Vi levererar varorna på önskad dag och plats

Ni har 30 dagar på er att sälja till studenten & skicka eventuella returer

Betala fakturan & behåll resten, ofta 50% av pengarna

Ska du och din klass ta studenten till sommaren? Då kan det vara en bra idé att börja tjäna pengar till studenten och alla kul festligheter som det för med sig! Och oroa er inte, vi på Säljdirekt är här för att hjälpa er att samla in pengar till studenten och allt det roliga som det för med sig!

Det kan vara svårt att veta hur man ska gå tillväga när det är många olika saker som kostar pengar och man vill ha möjligheten att göra allt, till exempel ha en champagnefrukost, studentflak och studentskiva. Dessutom gör det inte saken lättare att man som sistaårselever på gymnasiet har begränsat med tid och mycket annat som står på "att göra"-listan. Till exempel prov, examinationer och inbjudningar till ens studentmottagning. Men oroa er inte som sagt, vi är här för att hjälpa er klass att tjäna pengar till studenten, både smidigt och riskfritt!

Populära saker att sälja till studenten

I och med vårt sortiment säljer ni efterfrågade produkter av hög kvalitet till studenten som de flesta vill ha hemma. Här nedan ser ni våra mest populära produkter, parmesanost, trådsaffran och mald saffran. Dessa produkter gör det enkelt och kul för er att tjäna pengar till studenten och er efterlängtade studentskiva! 

Samtliga produkter i vårt sortiment lämpar sig för att ”sälja direkt” för att tjäna pengar till studenten. Därmed behöver ni inte ta upp beställningar i förväg, men om ni vill det så går det självklart jättebra. Använd då vår webbshops-funktion och våra säljblad som finns under respektive erbjudande för utskrift.

Vad ska man sälja till studenten?

Det kan vara svårt att komma fram till vad man ska sälja till studenten för att tjäna pengar tillsammans. Vårt trevliga sortiment erbjuder däremot något för alla. Däribland delikatesser för alla säsonger och vackra blomarrangemang att pryda dörren kring jul med. Beroende på vilken årstid det är när ni vill tjäna pengar till studenten finns olika produkter att välja mellan för att matcha era kunders behov så bra som möjligt. Vår 18-månaders lagrade parmesanost är populär att sälja till studenten eftersom den är uppskattad året om. Även vårt lyxiga trådsaffran, som nu även finns att köpa som mald saffran, är uppskattat att sälja till studenten samtliga årstider. Eftersom Sverige dessutom, enligt många, har lite för långa vintrar och mörka dagar rekommenderar vi även att ni kollar in våra handstöpta herrgårdsljus! Detta är något som folk alltid behöver och passar därför perfekt för att samla in pengar till studenten.

Om ni är ute i god tid och säljer till studenten på hösten när julen närmar sig är våra amaryllis och dörrkransar något att rekommendera. Det är något många hushåll vill ha kring jul så därmed kan ni erbjuda produkter som era kunder verkligen vill ha. Detta gör att ni enkelt kan tjäna pengar till studenten och er champagnefrukost!

Tjäna pengar till studenten direkt

Vi erbjuder olika tillvägagångssätt för er som vill sälja till studenten och fylla på klasskassan inför studentflak & studentskivor. Till att börja med kan ni använda er av konceptet "direktförsäljning". Det innebär att ni har produkterna med er vid försäljningen så att ni kan göra affärer direkt. Då har kunderna även möjligheten att se produkten innan köpet genomförs. Alla våra erbjudanden är skapade och anpassade för direktförsäljning så ni enkelt kan tjäna pengar till studenten. 

För att sälja till studenten med direktförsäljning klickar ni er in under ”Erbjudanden” och väljer bland våra olika produkter. Till exempel kan ni sälja saffran, parmesanost eller ljus. Diskutera vad ni vill sälja för att tjäna pengar till studenten och beställ sedan det paket som är bäst lämpat för er. Det går utmärkt att korrigera antalet väl inne på beställningsformuläret om våra standardiserade paket inte passar era behov och önskemål.

Sedan kan ni, med vår automatiserade tjänst, bestämma när och var ni vill ha varorna levererade. Oftast kan vi leverera dem redan efter tre arbetsdagar men ni kan självklart välja ett datum längre fram om det passar er bättre.

Därefter packar och distribuerar vår logistikpartner ut varorna till er på ert valda leveransdatum till leveransadressen. När ni tagit emot varorna så delar upp dem så ni får lika många varor att sälja till studenten. Därefter är det bara att köra igång med att tjäna pengar till studenten! 

Er kontaktperson samlar sedan in pengarna som ni har tjänat ihop och behåller er förtjänst, upp till 50% av pengarna. Sedan betalar kontaktpersonen fakturan inom den angivna betalningstiden (senast 30 dagar efter ni mottagit varorna).

Tveka inte på att höra av er till oss om ni har frågor innan, under eller efter säljperioden! 

tjäna pengar till studenten försäljning
tjäna pengar till studenten webb

Tjäna pengar till studenten - Ta upp beställningar

Däremot fungerar det minst lika bra att ta upp beställningar först om ni hellre vill det när ni säljer till studenten. Vi har en webbshop-lösning (läs mer om det nedan), säljblad för utskrift samt bilder att använda digitalt för att göra det enkelt för er att tjäna pengar till studenten. Ni kan läsa mer under respektive erbjudande hur ni kommer igång för att först ta upp beställningar. Bägge alternativen är uppskattade tillvägagångssätt som försäljningsmetod för de som vill tjäna pengar till studenten.

Skulle ni ha varor över när ni är klara med att sälja till studenten kan ni oftast göra en retur till oss. Därmed behöver ni inte betala för era osålda varor. Detta kan ni läsa mer om i villkoren för respektive erbjudande!

Tjäna pengar till studenten - personlig webbshop

Om ni vill tjäna pengar till studenten kan vi anta att ni inte har all tid i världen att lägga på er försäljning. Därmed har vi tagit fram en digital lösning som gör det så enkelt som möjligt för er att sälja och tjäna pengar till studenten. Er kontaktperson registrerar er klass och får sedan en länk skickad till sig. Genom denna länk kan ni i registrera er som försäljare.

Därefter får ni en länk till er webbshop skickad till er mejl som ni kan dela med era kunder. På så sätt kan ni exempelvis skicka länken till era föräldrar, som skickar vidare den till sina kollegor. Ni kan även dela länken på sociala medier och på så sätt vidga er kundkrets ytterligare och samla in ännu mer pengar till studenten. När ni sedan känner er klara så låser ni webbshoppen och lägger beställningen på vår hemsida så att vi kan distribuera er order. Slutligen, när ni mottagit varorna från oss, återstår det bara att leverera varorna till era kunder och ta betalt! Smidigare blir det inte att tjäna pengar till studenten!

Mål när ni säljer till studenten

För att samtliga försäljare ska känna sig motiverade till att samla in pengar till studenten bör ni klargöra vad målet med försäljningen är. Vill ni ha en lyxig champagnefrukost tillsammans på studentdagen för att ladda upp inför det efterlängtade utspringet? Eller vill ni kunna bjuda in kompisar och andra elever på skolan till en rolig studentskiva? Eller vill ni kanske ha råd att åka studentflak utan att behöva betala det med era egna sparpengar? Oavsett vad ert mål är vill vi hjälpa er att uppnå det och tjäna pengar till studenten på ett smidigt sätt. Använd uträknaren här nedan för att ta reda på hur mycket ni behöver sälja för att tjäna pengar till studenten.

 

Tjäna pengar till studenten - Tips

Behöver ni tips för att tjäna pengar till studenten så kan ni läsa våra knep här nedan. Vi på Säljdirekt har lång erfarenhet av att hjälpa elever att samla in pengar till studenten. Vi arbetar även ständigt för att göra det så enkelt som möjligt för er att sälja så ni kan fokusera på planeringen av studenten!

  1. Kom igång med att sälja till studenten i tid. Mycket av det som kostar pengar i samband med studenten behöver bokas långt innan, så som studentflak, lokal till studentfest med mera. Därmed är det bra om ni säljer till studenten i god tid.
  2. Sälj rätt produkter under rätt säsong. Vad för saker ska man egentligen sälja till studenten? Saffran är enkelt att sälja under hösten fram till jul i och med allt julbak medan parmesanost är lättsålt året om. Det är även bra att sälja saker som de flesta vill ha hemma och som de flesta tycker om. Läs mer om hur det går till att sälja parmesan, samt hur det går till att sälja saffran!
  3. Sälj produkter som ger hög förtjänst. Samtliga av våra produkter i vårt sortiment gör att ni tjänar mycket pengar till studenten, upp till hela 70 kronor per produkt. Välj en eller flera produkter som ni alla tror på och som ni känner er taggade på att sälja till studenten. 

Slutligen vill vi önska er ett stort lycka till med att samla in pengar till studenten & ha så kul på studenten!

Helixgymnasiet tjänade pengar till studenten med oss

Förtjänsten i förhållande till arbetsinsatsen har varit rättvis, samt mycket generös då Säljdirekt låter klassen behålla 50% av alla pengar som tjänas in vid försäljning av samtliga saffransburkar. Vidare medförde saffranets höga kvalité, låga pris och eleganta förpackningsdesign att produkten uppskattades av kunderna. Att trådsaffran erbjöds gav produkten ytterligare en exotisk, lyxig och exklusiv känsla, vilket gjorde varan lättsåld. Med detta i åtanke vill vi ge Säljdirekt ett helhetsbetyg motsvarande 10 av 10, eftersom vår klass ej hade lyckats uppnå målet att samla in tillräckligt med pengar till studenten på kortast möjliga tid utan er hjälp. Detta tack vare Säljdirekts förmånliga villkor samt hur smidigt det är att påbörja en försäljning.

Vi vill dessutom passa på att tacka för att ni på Säljdirekt gjort att klassens studentfirande nu kan bli ett minne för livet!

Med vänliga hälsningar, Max Wiberg, elev i DD17 på Helixgymnasiet

Hur mycket vill ni tjäna?

kr
Tjejer på bananbåt i vattnet