Sälja mald saffran

Mald saffran - 2 g

Mald saffran av högsta kvalitet från Antonio Sotos säljs endast till förmån för skolklasser och föreningar. Att sälja den fina burken innehållandes den mest exklusiva kryddan är väldigt populärt och många ger bort den i present. Med tanke på detta köper ofta kunder flera burkar av er.

Välj gärna ett av våra färdiga paket nedan. Det går även bra att justera antalet utefter vad som passar er grupp, exempelvis öka på ett guldpaket (i enheter om 24 burkar) med samma procentuella förtjänst. Vill ni beställa färre än vad som ingår i bronspaketet så väljer ni järn och uppdaterar till ert önskade antal.

Namnlös design-17

GULDPAKET:

Förtjänst 50%

Produkt: Mald saffran 2 gram

Antal: 288 st

Säljpris: 115 SEK

Grundförtjänst/ st: 45 SEK

Grundförtjänst: 13 824 SEK

Bonus: 3 600 SEK

Totalförtjänst: 16 560 SEK

SILVERPAKET:

Förtjänst 45%

Produkt: Mald saffran 2 gram

Antal: 216 st

Säljpris: 115 SEK

Grundförtjänst/ st: 45 SEK

Grundförtjänst: 9 720 SEK

Bonus: 1 512 SEK

Totalförtjänst: 11 232 SEK

BRONSPAKET:

Förtjänst 42%

Produkt: Mald saffran 2 gram

Antal: 144 st

Säljpris: 115 SEK

Grundförtjänst/ st: 45 SEK

Grundförtjänst: 6 480 SEK

Bonus: 432 SEK

Totalförtjänst: 6 912 SEK

Nu erbjuder vi även mald saffran

Att sälja saffran med klassen eller föreningen är populärt och det finns flertalet aktörer att välja mellan. Vi har arbetat med saffran i över tio år och värdesätter kvaliteten högt för att era kunder ska bli så nöjda som möjligt. Nu erbjuder vi även mald saffran om era kunder så önskar och om inte annat hittar ni vårt trådsaffran, originalet sedan 2010.

Innehåll mald saffran från Antonio Sotos

2 gram äkta saffran av högsta kvalitet, kategori 1. Saffranstrådarna har handplockats från en krokusblomma och sedan malts vilket gör den dyrbara kryddan enkel att använda. Likt vårt saffran med hela pistiller genomgår den malda produkten noggranna kvalitetskontroller, samt är fri från besprutningar. Därmed klassas även denna som en miljövänlig naturprodukt. Ta del av olika tips och ideér med våra recept.

Sälja mald saffran

I syfte att göra er försäljning så enkel som möjligt har vi olika upplägg beroende på hur ni vill gå tillväga. Därmed kan ni både förbeställa valfritt antal saffransburkar och sälja därefter, alternativt ta upp beställningar från era kunder innan ni beställer produkterna av oss. 

Sälj mald saffran med en personlig webbshop

Vårt saffran är väldigt lättsålt i sig men nu har vi skapat en personlig webbshop som både effektiviserar er saffransförsäljning och gör att ni kan nå ut till ännu fler köpare. Kontaktpersonen registrerar snabbt och enkelt en webbshop och får därefter en länk via mejl som samtliga i gruppen kan använda för att registrera sig som säljare. När försäljarna registrerar sig får dom ett mejl med en länk till deras personliga webbshop.

Länken är enkel att dela med nära & kära, föräldrars kollegor och grannar. Ni kan även dela länken på era sociala medier för att få ännu större spridning och därigenom fler beställningar. När ni känner er nöjda med försäljningen så låser ni webbshoppen och beställer antalet saffransburkar ni lyckats sälja. Vi skickar sedan produkterna till er så ni kan leverera dem till era köpare. Därmed blir er försäljning väldigt enkel och smidig, både för er och era kunder! 

Leverans 

Inledningsvis bör ni bestämma inom gruppen hur lång tid ni ska sälja saffran och planera in ett leveransdatum så försäljarna kan meddela sina kunder när leveransen kommer att ske. Vi levererar tisdagar, onsdagar och torsdagar och ser alltid till att ha saffran på lager. Därmed behöver vi bara ha er beställning först tre arbetsdagar innan önskad leverans. Det är jämna enheter om 24 burkar saffran som gäller vid beställning och givetvis är förtjänstnivån den samma som om ni beställt saffranet direkt.

Returrätt

Lyckas ni inte att sälja allt saffran och vill skicka tillbaka varor så går det bra med Säljdirekts returrätt. Returrätten är 30 dagar från det att ni tagit emot saffransburkarna.

Dessutom är det ingen returkostnad men vid eventuella varureturer försvinner er bonus. Däremot behåller ni dock alltid er grundförtjänst, 45 kr/st.

PS!

Vill ni veta ännu mer om att sälja saffran med er förening eller skolklass? Vi har tillsammans med vår leverantör (även en av världens främsta saffransexperter) Antonio Sotos SL, skapat en hemsida om just saffran. Allt för att ni ska kunna bli extra pålästa och lyckas så bra som möjligt med er försäljning. Läs mer på www.säljasaffran.se