Sälj dörrkransar

Handbunden dörrkrans

En vacker handbunden dörrkrans av mycket färska råvaror i buxbom och silvergran. Täta leveranser borgar för högsta kvalitet. 30 cm i diameter inklusive rött satinband. Tidigast möjliga leverans är onsdag 22/11. Ingen returrätt på detta erbjudande då dörrkransar är en färskvara.

Obs! Beställ senast 6/12

Välj gärna ett av våra färdiga paket nedan. Det går även bra att justera antalet utefter vad som passar er grupp, exempelvis öka på ett guldpaket (i enheter om 11) med samma procentuella förtjänst. Vill ni beställa färre än vad som ingår i bronspaketet så väljer ni järn och uppdaterar till ert önskade antal.

sälj-dörrkransar

GULDPAKET:

Förtjänst 45%

Produkt: Dörrkrans

Antal: 220 st

Säljpris: 170 SEK

Grundförtjänst/ st: 65 SEK

Grundförtjänst: 14 300 SEK

Bonus: 2 640 SEK

Totalförtjänst: 16 940 SEK

SILVERPAKET:

Förtjänst 42%

Produkt: Dörrkrans

Antal: 165 st

Säljpris: 170 SEK

Grundförtjänst/ st: 65 SEK

Grundförtjänst: 10 725 SEK

Bonus: 990 SEK

Totalförtjänst: 11 715 SEK

BRONSPAKET:

Förtjänst 40%

Produkt: Dörrkrans

Antal: 110 st

Säljpris: 170 SEK

Grundförtjänst/ st: 65 SEK

Grundförtjänst: 7 150 SEK

Bonus: 330 SEK

Totalförtjänst: 7 480 SEK

Sälj dörrkransar med hjälp av er egna webbshop

Förutom att dörrkransarna är väldigt lättsålda i sig så har vi nu skapat en personlig webbshop som både effektiviserar er försäljning och gör att ni kan nå ut till ännu fler. Kontaktpersonen registrerar snabbt och enkelt en webbshop och får därefter en länk via mejl som samtliga i gruppen kan registrera sig som säljare genom. Sedan, när försäljarna registrerat sig, får dom ett mejl med en länk till deras personliga webbshop.

Vidare är länken enkel att dela med nära & kära, föräldrars kollegor och grannar. Dessutom kan ni även lägga upp länken på era sociala medier för att få ännu större spridning och fler beställningar. Sedan, när ni känner er klara med försäljningen, låser ni webbshoppen och beställer antalet dörrkransar ni lyckats sälja. Därefter skickar vi dörrkransarna till er så ni kan leverera dem till era köpare. Därmed blir er försäljning av dörrkransar väldigt enkel och smidig, både för er och era kunder!