tjana-pengar-till-klassen

OKOMPLICERAT & KUL

TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN

Vill ni tjäna pengar till klassen? Med Säljdirekt blir det både okomplicerat och kul!

Bestäm er för produkt, antal ni vill sälja och beställ

Vi levererar varorna på önskad dag och plats

Ni har 30 dagar på er att sälja & skicka eventuella returer

Betala fakturan & behåll resten, ofta 50% av pengarna

Om ni vill tjäna pengar till klassen så har ni kommit helt rätt! Vi på Säljdirekt har som målsättning att göra er försäljning med klassen så smidig som möjligt. Att åka på klassresa ska vara möjligt för alla och en upplevelse som är värd att kämpa för. Tack vare vårt populära sortiment och riskfria försäljningsupplägg så blir det enkelt för er att tjäna pengar till klassen. 

Populära produkter att sälja med klassen

Vårt säsongsbaserade sortiment innefattar efterfrågade produkter av hög kvalitet som de flesta vill ha hemma, däribland parmesan och saffran. Detta gör det enkelt och kul för er att tjäna pengar till klassen! Ta er en närmare titt på våra mest populära produkter här nedan.

Alla våra produkter lämpar sig att ”sälja direkt” med klassen, utan att i förväg ta upp beställningar. Däremot om ni hellre önskar ta upp beställningar först så går det givetvis bra, använd då vår webbshops-funktion och vårt säljblad som finns under respektive erbjudande för utskrift.

Personlig webbshop

Förutom att produkterna är lättsålda i sig så har vi gjort det ännu enklare för er att tjäna pengar till klassen genom att ta fram en digital lösning. Denna lösning innebär att er kontaktperson, snabbt & enkelt, kan registrera er klass. Därefter får kontaktpersonen en länk som samtliga i klassen kan registrera sig som säljare genom. När ni registrerat er som säljare får ni en länk till er personlig webbshop. Denna länk kan ni dela med nära & kära, föräldrars kollegor och grannar. Därmed blir er klassförsäljning väldigt enkel och smidig, både för er och era kunder. Dessutom kan ni dela länken på sociala medier och på så sätt få ännu större spridning och ännu mer pengar till klasskassan!

Generösa garantier & bonusar

Våra fyra grundstenar är hög förtjänst, konkurrenskraftigt pris, hög kvalitet, smidigt & enkelt. Vi värdesätter er, våra kunder, högst och hela vår verksamhet syftar till att hjälpa er tjäna pengar till klassen. Det ska vara kul att sälja och ni ska inte råka illa ut om något, mot all förmodan, skulle gå fel. Därför kan ni med vår hjälp fokusera på att sälja så mycket som möjligt, så smidigt som möjligt, så sköter vi resten.

Tjäna pengar till klassen med direktförsäljning

När ni bestämt er för vilka produkter ni vill sälja så klickar ni på tillhörande länk här ovan. Därefter kan ni beställa produkten genom att välja vilket paket ni vill ha (järn, brons, silver eller guld). Väl inne på beställningsformuläret kan ni korrigera antalet om våra standardiserade paket inte passar just er klassförsäljning.

Sedan slussas ni vidare till beställningsformuläret där ni anger i vilken skola ni tillhör, samt leveransuppgifter. På detta steg kan ni även se hur mycket ni beräknas få ut i total förtjänst och bonus utefter antalet produkter ni beställer! Ni får även välja önskad leveransdag. Oftast kan vi leverera redan efter tre arbetsdagar men det går även bra att välja ett datum längre fram om det passar er klass bättre.

Därefter packar och distribuerar vår logistikpartner ut varorna till er klass på ert valda leveransdatum. När leverans har skett har ni 30 dagar på er att sälja. Om er klass har varor över efter avslutad försäljning kan ni i de flesta fall returnera dessa till oss. Därmed behöver ni inte betala för dem, det kan ni läsa mer om i villkoren för respektive erbjudande! Slutligen betalar ni fakturan och behåller resten (upp till 50%)!

TIPS! Varför inte bjuda kunderna på saffransbiscottis eller något annat gott innehållandes det ni säljer? På vår receptsida kan ni få inspiration på recept med saffran!

tjana-pengar-till-klassen-klassresa
tjana-pengar-till-klassen-elever

Tjäna pengar till klassen genom att ta upp beställningar först

Samtliga av våra erbjudanden är framtagna till förmån för direktförsäljning. Klassens försäljare har då med sig den fysiska produkten under försäljningsprocessen för att visa potentiella köpare. Däremot, om er klass hellre tar upp beställningar först, så är det inga problem. Vi har, som tidigare nämnt, en webbshop-lösning, säljblad för utskrift samt bilder att använda digitalt för att göra det så enkelt som möjligt för er klass. Under respektive erbjudande kan ni läsa mer om hur ni kommer igång för att först ta upp beställningar. För skolklasser är bägge alternativ uppskattade tillvägagångssätt som försäljningsmetod.

Ta upp beställningar först med er personliga webbshop

Vill ni tjäna pengar till klassen med minsta möjliga arbetsinsats? Då är en god idé att sälja med hjälp av en personlig webbshop. Det enda ni behöver göra är att registrera er som försäljare genom en länk er kontaktperson får när han/hon registrerar er klass. När ni registrerat er som försäljare får ni en länk till er mejl som ni snabbt och enkelt kan dela med släkt, föräldrars kollegor och grannar. Ni kan även lägga upp länken till er webbshop på sociala medier för ytterligare spridning och ännu mer inkomster. När ni sedan känner er nöjda är det bara för er kontaktperson att låsa er webbshop och beställa varorna ni sålt direkt på hemsidan. Därefter distribuerar vi ut varorna till er så ni kan leverera dem till era kunder!

Det är väldigt enkelt och smidigt att sälja med Säljdirekt. Använd uträknaren här nedan för att ta reda på hur mycket er klass behöver sälja för att nå ert mål. Så, med det sagt vill vi passa på att önska er lycka till med att tjäna pengar till klassen!

Hur mycket vill ni tjäna?

kr
Tjejer på bananbåt i vattnet