tjäna pengar till klassen

TJÄNA PENGAR TILL KLASSEN

OKOMPLICERAT & KUL ATT SÄLJA MED KLASSEN

Vill ni tjäna pengar till klassen? Med Säljdirekt blir det både okomplicerat och kul!

Bestäm er för produkt, antal ni vill sälja med klassen och beställ

Vi levererar varorna på önskad dag och plats

Ni har 30 dagar på er att sälja med klassen & skicka eventuella returer

Betala fakturan & behåll resten, ofta 50% av pengarna

Om ni vill tjäna pengar till klassen för att åka på klassresa eller helt enkelt bara samla in pengar till klasskassan så har ni kommit helt rätt! Vi på Säljdirekt har som målsättning att hjälpa er att sälja med klassen så smidigt som möjligt. Att åka på klassresa ska vara möjligt för alla elever och är en upplevelse som är värd att kämpa för. Tack vare vårt populära sortiment och riskfria försäljningsupplägg så blir det enkelt för er att tjäna pengar till klassen och er gemensamma klasskassa. 

Lättsålda produkter att sälja med klassen

Tjäna pengar till klassen genom att sälja lättsålda produkter! Med vårt säsongsbaserade sortiment, som innefattar efterfrågade produkter av hög kvalitet som de flesta vill ha hemma, blir det enkelt att sälja till klassen. Vi erbjuder bland annat vår populära parmesanost och lyxiga saffran. Detta gör det enkelt och kul för er att sälja med klassen och tjäna pengar till klassresan tillsammans! Ta er en närmare titt på våra mest populära och lättsålda produkter här nedan och bestäm vad ni vill sälja för att tjäna pengar till klassen.

Alla våra produkter lämpar sig att ”sälja direkt” med klassen, utan att i förväg ta upp beställningar. Däremot om er klass hellre önskar ta upp beställningar först så går det givetvis bra. Använd då vår digitala webbshops-funktion och vårt fysiska säljblad som finns under respektive erbjudande för utskrift. 

Tjäna pengar till klassen & klasskassan med personlig webbshop

Nu kan ni tjäna pengar till klassen genom en personlig webbshop. Förutom att produkterna är lättsålda i sig så har vi alltså gjort det ännu enklare för er att sälja med klassen genom att ta fram en digital lösning. Denna lösning innebär att er kontaktperson, snabbt & enkelt, kan registrera er klass. Därefter får kontaktpersonen en länk som samtliga elever i klassen kan registrera sig som försäljare genom. När ni har registrerat er som försäljare så får ni en länk till er personliga webbshop. Denna länk kan ni dela med nära & kära, föräldrars kollegor och grannar. Därmed blir er klassförsäljning väldigt enkel och smidig, både för er och era kunder. Dessutom kan ni dela länken på sociala medier och på så sätt få ännu större spridning och tjäna ännu mer pengar till klasskassan!

Generösa garantier & bonusar när ni säljer till klassen med oss

När ni säljer till klassen med oss så kan känna er säkra. Våra fyra grundstenar är hög förtjänst, konkurrenskraftigt pris, hög kvalitet, smidigt & enkelt. Vi värdesätter er, våra kunder, högst och hela vår verksamhet syftar till att hjälpa er att tjäna pengar till klassen och er klassresa. Det ska vara kul att sälja med klassen och ni ska inte råka illa ut om något, mot all förmodan, skulle gå fel. Därför kan er klass, med vår hjälp, fokusera på att sälja så mycket som möjligt, så smidigt som möjligt, så sköter vi resten.

Tjäna pengar till klasskassan direkt

När ni bestämt er för vilka produkter ni vill sälja med klassen för att tjäna pengar till klasskassan så klickar ni på tillhörande länk här ovan. Därefter kan ni beställa produkten genom att välja vilket paket ni vill ha (järn, brons, silver eller guld). Väl inne på beställningsformuläret kan ni korrigera antalet om våra standardiserade paket inte passar just er klassförsäljning.

Sedan slussas ni vidare till beställningsformuläret där ni anger vilken skola & klass ni tillhör, samt leveransuppgifter. På detta steg kan ni även se hur mycket ni beräknas få ut i total förtjänst och bonus utefter antalet produkter ni vill sälja med klassen! Ni får även välja önskad leveransdag. Oftast kan vi leverera redan efter tre arbetsdagar men det går även bra att välja ett datum längre fram om det passar er klass bättre.

Därefter packar och distribuerar vår logistikpartner ut varorna till er leveransadress på ert valda leveransdatum. När leverans har skett har ni 30 dagar på er att sälja med klassen. Om ni har varor över efter avslutad klassförsäljning kan ni i de flesta fall returnera dessa till oss. Därmed behöver ni inte betala för dem, det kan ni läsa mer om i villkoren för respektive erbjudande! Slutligen betalar ni fakturan och behåller resten (upp till 50%)!

TIPS! Varför inte bjuda kunderna på saffransbiscottis eller något annat gott innehållandes det ni säljer med klassen? På vår receptsida kan ni få inspiration på recept med saffran!

tjäna pengar till klassen klassresa
tjäna pengar till klassen elever

Tjäna pengar till klassen genom beställningar

Att sälja till klassen med Säljdirekt är enkelt. Samtliga av våra erbjudanden är framtagna till förmån för direktförsäljning. När ni säljer för klassen har ni då med er den fysiska produkten under försäljningsprocessen för att kunna visa potentiella köpare. Däremot, om er klass hellre tar upp beställningar först, så är det inga problem. Vi har, som tidigare nämnt, en webbshop-lösning, säljblad för utskrift, samt bilder att använda digitalt för att göra det så enkelt som möjligt för er att tjäna pengar till klassen. Under respektive erbjudande kan ni läsa mer om hur ni kommer igång för att först ta upp beställningar när ni tjänar pengar till klassen. För skolklasser är bägge alternativ uppskattade tillvägagångssätt som försäljningsmetod.

Tjäna pengar till klassen med digital klassförsäljning

Vill ni tjäna pengar till klassen & ha råd med klassresan med minsta möjliga arbetsinsats? Då är en god idé att sälja till klassresan digitalt med med hjälp av en personlig webbshop. Det enda ni behöver göra är att registrera er som försäljare genom en länk er kontaktperson får när han/hon registrerar er klass. När ni registrerat er som försäljare får ni en länk till er mejl som ni snabbt och enkelt kan dela med släkt, föräldrars kollegor och grannar. Ni kan även lägga upp länken till er webbshop på sociala medier för ytterligare spridning och lyckas tjäna ännu mer pengar till klassen & er klasskassa. När ni sedan känner er nöjda är det bara för er kontaktperson att låsa er webbshop och beställa varorna som er klass har sålt direkt på hemsidan. Därefter distribuerar vi ut varorna till er så ni kan leverera dem till era kunder!

Det är väldigt enkelt och smidigt att sälja till klassen med Säljdirekt. Använd uträknaren här nedan för att ta reda på hur mycket er klass behöver sälja för att nå ert mål och ha råd med er efterlängtade klassresa. Så, med det sagt vill vi passa på att önska er lycka till med att tjäna pengar till klassen!

Tips för er som vill tjäna pengar till klassen

  • Dela med er av era säljtips sinsemellan och peppa varandra under klassförsäljningen!
  • Lägg ut säljblad på era föräldrars arbetsplatser så deras kollegor kan stötta er när ni tjänar pengar till klassen.
  • Dela en säljande bild på sociala medier så ännu fler ser vad ni säljer med klassen.
  • Dela länken till er webbshop på sociala medier, Facebook-grupper & mailtrådar. På så sätt kan ni nå ut till ännu fler och lyckas tjäna ännu mer pengar till klassen.
  • Sälj lättsålda produkter med klassen som de flesta använder ofta, till exempel parmesanost.

Vad kan man sälja med klassen?

Behöver ni tips på populära & enkla saker att sälja med klassen? Att tjäna pengar till klassen & klasskassan är nämligen en viktig del om man vill ha möjlighet att hitta på kul saker tillsammans. Detta eftersom pengarna ni tjänat tillsammans kan finansiera roliga utflykter, minnesvärda klassresor, eller ge stöd till välgörenhetsprojekt som ni i klassen brinner för. Att välja rätt produkter att sälja med klassen kan däremot vara avgörande för framgången. Här nedan presenterar vi en guide till saker att sälja med klassen, med fokus på lönsamma produkter, kreativa idéer och effektiva strategier.

Först och främst är det viktigt att er klass säljer något som era kunder faktiskt vill ha och tycker om. Då gör det att även folk som inte känner er personligen kan vara intresserade av att köpa det ni säljer med klassen och stötta er. Sedan är det viktigt att produkterna ni säljer med klassen är av hög kvalitet så era kunder blir nöjda och kan tänka sig att köpa av er igen. Detta gör det enklare för er i framtiden om ni vill tjäna pengar till klassen fler gånger framöver. Tips på något som är uppskattat att sälja med klassen, året om, är vår goda parmesanost! Det är en lättsåld produkt av hög kvalitet som är älskad av många. Det är även något som de flesta använder ofta och verkligen uppskattar.

Hur kan man göra för att tjäna pengar till klassen?

Att sälja saker med klassen är ett enkelt sätt att tjäna pengar till klassen och klasskassan på. De skolklasser som sålt med oss har varit väldigt nöjda med vårt sortiment och blivit positivt överraskade över hur lättsålda produkterna faktiskt är. Saffran säljer sig nästintill av sig självt under hösten när julen närmar sig, och parmesanost är uppskattat året om.

Utöver att sälja saker kan man även hitta på andra saker att göra för att tjäna pengar till klassen. Till exempel kan ni arrangera ett klassdisco, erbjuda hjälp med hundpromenader & ställa upp som hundvakt, hjälpa kunder att packa sina varor i mataffären eller fixa till grannarnas trädgård. Däremot är klassförsäljning av produkter det enklaste sättet att tjäna pengar till klassen på eftersom ni med oss säljer lättsålda produkter!

Populära saker att sälja med klassen

1. Parmesanost: Det är värt att nämna två gånger då det är en otroligt uppskattad produkt som alltid, oavsett tid på året, är lättsåld! I och med våra olika paket och upplägg på klassförsäljningen kan ni tjäna pengar till klassen snabbt & enkelt.

2. Saffran: Vår mest populära krydda kring juletider. Erbjud era kunder precis vad de vill ha till julbaket, samtidigt som ni tjänar pengar till klassen och er efterlängtade klassresa! Dessutom säljs saffranet i en fin glasburk vilket gör produkten till en perfekt gåva.

3. Dörrkransar: En vacker krans att pryda ytterdörren med under vinterhalvåret. Vår handbundna dörrkrans är dessutom lindad med ett rött sidenband för en extra julig och exklusiv känsla! 

4. Amaryllis: Även detta är lättsålt och perfekt när julen närmar sig! Blommorna levereras knoppiga så era kunder kan njuta av sina vackra amaryllis så länge som möjligt. Sälj vår mest populära julblomma samtidigt som ni tjänar pengar till klassen!

Stick ut när ni ska sälja med klassen

Brainstorma fram kreativa idéer när ni ska sälja med klassen. Använd er av era kreativa sidor och unika säljknep så blir det enkelt att tjäna pengar till klassen och er klassresa.

  1. Skriv i er webbshop varför ni tjänar pengar till klassen eller vart ni vill åka på klassresa. På så sätt, när kunderna vet varför ni tjänar pengar till klassen, blir det roligare för era kunder att köpa av er och stötta er klassförsäljning.
  2. Om ni väljer att sälja parmesan eller saffran med klassen så kan ni skriva ut ert favoritrecept med parmesan eller saffran och ge det till era potentiella kunder som tack. Dessutom kan baka något och ge som smakprov när ni går ut för att sälja till klassen.
  3. Delta i en marknad och ställ upp ett eget stånd med klassen där ni säljer era produkter! Då kan ni göra ett schema för hur lång tid varje person behöver stå i ståndet så att alla hjälps åt att tjäna pengar till klassen.

Tips för att tjäna pengar till klassen

Vidare behövs effektiva strategier för en framgångsrik klassförsäljning så ni kan tjäna pengar till klassen snabbt & enkelt. Här nedan ger vi därför er våra främsta tips för att lyckas väl när ni säljer med klassen.

1. Sätt upp tydliga mål för klassförsäljningen: Bestäm först och främst varför ni vill tjäna pengar till klassen, till exempel för att åka på en klassresa. Räkna även ut hur mycket pengar ni behöver tjäna till klasskassan för att klassresan ska bli möjlig.

2. Välj rätt produkter att sälja med klassen: Basera ert val av produkt att sälja med klassen på målgrupp, säsong och budget. Sälj något som de flesta tycker om och anpassa efter säsong. Däremot är parmesanost uppskattat året om och därmed populärt för att tjäna pengar till klassen!

3. Planera er klassförsäljning: Bestäm sedan om ni vill sälja med klassen digitalt genom en personlig webbshop eller med hjälp av fysiska säljblad eller kombinera bägge alternativen. Lägg ut fysiska säljblad på era föräldrars kontor och häng upp de i era trapphus så era grannar kan hjälpa er att tjäna pengar till klassen.

4. Engagera klassen ordentligt: Fördela ansvaret jämnt och ge alla elever en aktiv roll i klassförsäljningen. Om ni hjälps åt blir det mycket enklare att tjäna pengar till klassen!

Tjäna pengar till klassresa

Vill ni tjäna pengar till klassen för att ha råd med en klassresa? Det låter inte helt dumt! Det kan dock vara svårt att komma fram till var man vill åka på klassresa så därför vill vi ge er lite tips på klassresor för olika åldrar och intressen. 

Klassresa till Liseberg - Har ni tjänat pengar med klassen under året och har ni möjlighet att åka på en fartfylld klassresa till Sveriges största nöjespark? Kolla då in vårt blogginlägg om klassresa till Liseberg.

Klassresa till Stockholm - Vill ni snarare lägga pengar på att åka på klassresa till vår vackra huvudstad, Stockholm? Om detta är ert mål är det en god idé att spana in vårt inlägg om tips på saker att göra på en klassresa till Stockholm. Då blir det även enklare för er att räkna ut hur mycket pengar ni behöver tjäna till klassen.

Klassresa till Göteborg - När ni tjänat pengar till klassen kanske ni inte bara vill åka till Liseberg om ni åker till Göteborg. Då har vi sammanställt en lista med tips på saker att göra på en klassresa till Göteborg.

Resmål för klassresa - Om ni å andra sidan kanske inte har bestämt alls vart ni vill åka så kan ni kolla in vår lista med våra bästa tips på resmål för klassresa. Kanske vill ni utomlands, antingen i Europa eller någon annan stans? Fira att ni har varit duktiga och lyckats med att tjäna pengar till klassen!

Samla in pengar till klassen som Kunskapskolan 9:1

Jag tycker förtjänsten är bra med tanke på den ringa arbetsinsats man måste göra. Det är ju otroligt lättsålda produkter. Kvaliteten på både saffran och amaryllisen är väldigt hög. Vi har fått både 2 och 3 stänglar och en massa blommor. Saffranet är enligt min arbetskollega som är kock ”top notch kvalitet till ett bra pris” och det vet man, att kvalitet kostar. Så jag tycker det är ett bra pris på produkterna från er. 

Betyget på er blir en klar 10:a från mig. Med tanke på hur jag har strulat med förlängningar och returer. Mejlar er hit och dit och ni svarar alltid ”Inga problem, lycka till med försäljningen”. Så ni är otroligt serviceminded och jag rekommenderar er och era produkter till andra som ska sälja till skolresa eller dylikt.

Hur mycket vill ni tjäna?

kr
Tjejer på bananbåt i vattnet