Sälja ljus

Herrgårdsljus - 8-pack

Fyra par handstöpta herrgårdsljus i en trevlig presentförpackning. Traditionella tillverkningsmetoder i Norden skapar ljus som passar till alla högtider men även att njuta av till frukosten en vanlig vardagsmorgon. Asken innehåller åtta stycken 35 cm långa ljus och ljusen har en brinntid på hela tio timmar. Herrgårdsljusen är fritt från palmolja, helt veganska och certifierade enligt RAL, Quality Mark of Candles för att säkerställa våra kunders höga krav på kvalitet.

Tips! Öka gärna på beställningen oavsett paket inne på beställningsformuläret. Ni erhåller samma bonus per förpackning även på dessa.

Vita herrgårdsljus

GULDPAKET:

Förtjänst 45%

Produkt: Herrgårdsljus

Antal: 288 st

Säljpris: 130 SEK

Grundförtjänst/ st: 45 SEK

Grundförtjänst: 12 960 SEK

Bonus: 3 888 SEK

Totalförtjänst: 16 848 SEK

SILVERPAKET:

Förtjänst 40%

Produkt: Herrgårdsljus

Antal: 220 st

Säljpris: 130 SEK

Grundförtjänst/ st: 45 SEK

Grundförtjänst: 9 900 SEK

Bonus: 1 540 SEK

Totalförtjänst: 11 440 SEK

BRONSPAKET:

Förtjänst 37%

Produkt: Herrgårdsljus

Antal: 160 st

Säljpris: 130 SEK

Grundförtjänst/ st: 45 SEK

Grundförtjänst: 7 200 SEK

Bonus: 480 SEK

Totalförtjänst: 7 680 SEK

Sälja herrgårdsljus med klassen eller laget

Våra herrgårdsljus genomgår kvalitetskontroller hos leverantören för att säkerställa våra högt ställda krav på ljusen och för att er skolklass eller förening ska känna er trygga med beslutet att sälja våra ljus. Kontrollerna innebär att råmaterialet och sotning testas. Ett SOT-index sträcker sig mellan 0,00 och 1,00. Våra ljus garanterar en så låg sotnings-grad som 0,045 och veken är av 100% ekologisk bomull vilket tillsammans ger en klar och rökfri låga som kunden kan njuta av i hela 10 timmar.

Sälja ljus online

Nu har vi gjort ljusförsäljningen enklare än någonsin. Bestämmer sig er förening eller klass att sälja herrgårdsljus så finns det nu en färdig, säljande bild att dela på sociala medier samt till kollegor, grannar och andra som kan behöva ljusa upp mörkret under vinterhalvåret. Bilden som finns länkad längst ned på den här sidan passar utmärkt för detta, allt för att försäljningen ska bli smidig och enkel för er grupp. I respektive beskrivning av bilden informerar ni om leveransdetaljerna. I avsnittet nedan finner ni mer information om ni hellre säljer genom er egna webbshop.

Webbshop

Vi har skapat en digital webbshop som fungerar utmärkt att använda för skolklasser och lag som vill förpassa sin ljusförsäljningen även till nätet. Webbshoppen delas genom en gemensam länk som kontaktpersonen enkelt får fram på ett fåtal minuter genom att följa vår guide som finns länkad. Det går utmärkt att använda sig av webbshoppen både vid direktförsäljning och givetvis även om ni först vill ta upp beställningar. Vill ni sätta igång? Sätt då upp er webbshop genom att följa stegen i guiden.

Guide: OBS! Läs denna först: SäljGuide
Webbshop ljus: Herrgårdsljus

Ta upp beställningar på ljus först

Vill er skolklass eller förening först ta upp beställningar innan ni beställer era herrgårdsljus? Det fungerar alldeles utmärkt hos oss. Längst ner här på sidan hittar ni ett informationsblad för utskrift som samtliga försäljare kan använda sig av för att ta upp beställningar på ljus. Där finns även en bild för alla inblandade att dela per mail och sociala medier för att ge er de bästa förutsättningarna att sälja så många herrgårdsljus som möjligt. Det går även bra att använda sig av av egen webbshop, mer information om hur ni går tillväga finns beskrivet i stycket ovan. Bestäm inom gruppen hur lång tid ni ska sälja ljus och planera in ett leveransdatum i första skedet så försäljarna kan meddela sina kunder när leveransen av ljusen kommer att ske. Vi levererar tisdagar, onsdagar och torsdagar och ser alltid till att ha ljus på lager så er beställning behöver vi först tre arbetsdagar innan önskad leverans. Förtjänstnivån inklusive bonus är givetvis samma som om ni beställt ljus direkt från start.

Våra herrgårdsljus

Våra ljus är certifierade enligt den högsta europeiska standarden, RAL, vilket garanterar högkvalitativa ljus som endast innehåller certifierat basmaterial. Detta för att säkerställa bästa kvalitet från råvara till färdigt ljus. I och med certifieringen så genomgår ljusen noggranna tester i laboratorium för en så ren bränning och låg sotning som möjligt för att ljusen inte ska ha någon negativ påverkan på människans hälsa.

Ljusen består av RAL-certifierat paraffin med högsta renhet och innehåller därmed inga animaliska råvaror (likt stearinljus) och klassas därför som en vegansk produkt.

Paraffin framställs från råolja och är en biprodukt av raffinerad smörjolja. Det råa paraffinet rensas sedan från oljerester vid ytterligare raffinering. Våra ljus är tillverkat av helt raffinerat paraffin, med den högsta renhetsgraden och därmed kan vi garantera den lägsta sotningen och således ett bra ljus för människans hälsa och välmående.

Returrätt herrgårdsljus:

Lyckas ni inte sälja alla ljusförpackningar och vill skicka tillbaka varor så går det bra med Säljdirekts returrätt. Returrätten är 30 dagar från det att ni mottagit ljusen. Vid eventuella varureturer försvinner hela er bonus, ni behåller dock alltid grundförtjänsten som är 45 kr per förpackning.