SÅ HÄR GÅR DET TILL

Vi lovar att hålla det enkelt

Har ni svårt att välja vad er skolklass eller förening ska sälja för att tjäna pengar? Här kommer en snabbguide på hur ni kan tjäna pengar till klassen, laget eller föreningen på ett enkelt och smidigt sätt.

Bestäm er för produkt, antal ni vill sälja och beställ

Vi levererar varorna på önskad dag och plats

Ni har 30 dagar på er att sälja & skicka eventuella returer

Betala fakturan & behåll resten, ofta 50% av pengarna

Tjäna pengar till klassen & laget med direktförsäljning

  1. Till att börja med klickar ni er in under ”Erbjudanden” och väljer bland de olika produkterna vi erbjuder. Ni kan exempelvis sälja saffran, parmesanost eller ljus. Därefter beställer ni sedan det paket ni vill sälja. Det går utmärkt att korrigera antalet väl inne på beställningsformuläret om våra standardiserade paket inte passar er grupp.
  2.  Bestäm via vår automatiserade tjänst när ni önskar leverans av varorna. Vi kan oftast leverera redan efter tre arbetsdagar men det går även bra att sätta ett datum långt fram i tiden om ni hellre önskar det.
  3.  Vidare packar och distribuerar vår logistikpartner ut varorna till er på ert önskade leveransdatum.
  4.  Därefter tar ni emot varorna vid leveransadressen, delar upp dem så att ni får lika många varor var att sälja inom gruppen och påbörjar försäljningen. Inom 30 dagar ska betalning av fakturan ske.
  5.  Slutligen samlar kontaktpersonen in alla pengar ni har tjänat, behåller förtjänsten som är er (oftast 50%) och betalar sedan fakturan inom angiven betalningstid.
  6. Har ni frågor innan, under eller efter säljperioden så är ni varmt välkomna att kontakta oss. Tveka inte att ringa eller mejla.
sahar-gar-det-till
tjäna-pengar

Ta upp beställningar med klassen eller laget först

Alla våra erbjudanden är skapade och anpassade för direktförsäljning. Ni har då produkten i handen och kan visa upp dem för era potentiella köpare. Däremot, om ni istället önskar ta upp beställningar så fungerar detta minst lika bra. Vi har en webbshop-lösning, säljblad för utskrift samt bilder att använda digitalt för att förenkla er försäljning så mycket som möjligt. Läs mer under respektive erbjudande hur ni kommer igång för att först ta upp beställningar. Båda alternativen är uppskattade tillvägagångssätt som försäljningsmetod för klasser, lag och föreningar.

Skulle ni få varor över efter avslutad aktivitet kan ni i de flesta fall returnera dessa till oss och få dem dragna från summan ni ska betala till oss. Läs mer i villkoren för respektive erbjudande.

NYHET! Personlig webbshop

Vårt säsongsbaserade sortiment utgörs av älskvärda och populära produkter som gör det enkelt för er att lyckas med er försäljning. Men inte nog med det, vi har nu gjort det ännu enklare för er att nå ert mål då vi har tagit fram en ny digital lösning! Detta innebär att ni kan få tillgång till en personlig webbshop vilket gör att er försäljningsprocess effektiviseras, samt att ni kan nå ut till ännu fler kunder.

Sälj med klassen eller laget genom en personlig webbshop

Kontaktpersonen registrerar snabbt och enkelt en webbshop och får därefter en länk via mejl som samtliga i gruppen kan använda för att registrera sig som säljare. När försäljarna registrerar sig får de ett mejl med en länk till deras personliga webbshop.

Länken är enkel att dela med nära & kära, föräldrars kollegor och grannar. Ni kan även dela länken på era sociala medier för att få ännu större spridning och ännu fler beställningar. Därefter, när ni känner er nöjda med försäljningen, låser ni webbshoppen och beställer antalet produkter ni lyckats sälja. Vi skickar sedan produkterna till er så ni kan leverera dem till era köpare. Därmed blir er försäljning väldigt enkel och smidig, både för er och era kunder! 

Säljblad & säljande bild för er klass & lag

Som förut finns självklart möjligheten att ta upp beställningar via ett fysiskt säljblad som ni själva skriver ut, samt en säljande bild att dela på sociala medier. Detta passar utmärkt om ni vill komplettera er webbshop för att sälja ännu mer! Både säljbladet och bilden hittar ni bifogat längst ner på sidan för respektive erbjudande.

Manual för delning

Vad kul att ni har hittat oss! Ladda ner vår manual för hur det går till som ni kan dela med de andra föräldrarna i klassen, laget eller föreningen så alla förstår hur det går till!

Hur mycket vill ni tjäna?

kr
Tjejer på bananbåt i vattnet