Dragkamp grabbar

ETT SMART OCH ENKELT KONCEPT

Hur blev vi branschens prispressare?

Vi skapar inkomster för er klass eller förening!

Vi startade Säljdirekt år 2010 som ett sidospår från Tulpankungen. Detta på grund av en ordentlig efterfrågan på direktförsäljning i branschen. Flertalet kunder ville nämligen beställa hem x antal burkar saffran och sälja direkt med burken i handen. Detta istället för det då mer klassiska tillvägagångssättet, att först ta upp beställningar i en broschyr. Vidare tyckte vi även att branschen saknade en prispressare så målet var direkt att alltid sträva efter en hög förtjänst till klasserna/lagen och samtidigt hålla ett bra utpris till slutkund. För att göra det här möjligt var vi tvungna att kapa onödiga kringkostnader och hitta trygga leverantörer, helt enkelt hålla affärsmodellen simpel men med högsta kvalitet. Konceptet Säljdirekt var därmed fött och saffranet var vår första produkt.

Allt efter att åren har gått så har vi kompletterat saffranet med andra produkter, så som exempelvis parmesanosten. Idag är Säljdirekt fortfarande en del av Tulpankungen-familjen, som kom till redan våren 2001. Jacob, som både äger och driver företaget, har varit en del av bolaget sedan 2013. Målet är att hjälpa er klass eller förening att tjäna pengar med minsta möjliga arbetsinsats. Detta blir möjligt genom försäljning av välkända, högkvalitativa, väl efterfrågade och prisvärda produkter.

Ledord som genomsyrar vår verksamhet är lyhördhet, enkelhet, omtanke och glädje. ”En kund är en vän” är ett annat sätt att sammanfatta vår filosofi. Vi är en effektiv organisation med raka rör. Vi är snabba och flexibla och jobbar stenhårt för att er klass eller förening enkelt ska tjäna pengar till er klassresa, cup eller andra äventyr.

kontakta oss
Tjejer på bananbåt i vattnet

Säljdirekts fyra hörnstenar

  • Hög förtjänst
  • Konkurrenskraftigt pris
  • Hög kvalité
  • Smidigt & enkelt

Genom skapandet av vår kostnadseffektiva organisation, som vilar på en väl utvecklad teknisk plattform, visar vi att vi tar vår roll som branschens prispressare på allvar.

Se våra bästa erbjudanden för att tjäna pengar till klasskassan och föreningen.

Läs mer om att sälja blommor med Tulpankungen här.

Följ oss på sociala medier