Dragkamp grabbar

ETT SMART OCH ENKELT KONCEPT

Hur blev vi branschens prispressare?

Vi skapar inkomster för er klass eller förening!

Säljdirekt startades år 2010 som ett sidospår från Tulpankungen då efterfrågan på direktförsäljning väcktes ordentligt i branschen. Flertalet kunder ville beställa hem x antal burkar saffran och sälja direkt med burken i handen istället för det då mer klassiska tillvägagångssättet, att först ta upp beställningar i en broschyr. Vi tyckte även att det saknades en prispressare i branschen så målet var direkt att alltid sträva efter en hög förtjänst till klasserna och lagen samtidigt som vi ska hålla ett bra utpris till slutkund. För att göra det här möjligt var vi tvungna att kapa onödiga kringkostnader och hitta trygga leverantörer, helt enkelt hålla affärsmodellen simpel men med högsta kvalitet. Konceptet Säljdirekt var fött och saffranet var vår första produkt. Allt efter åren har gått så har saffranet kompletterats av andra produkter, så som parmesanost och herrgårdsljus. Idag är Säljdirekt fortfarande en del av Tulpankungen-familjen, som grundades redan våren 2001. Företaget ägs och drivs av Jacob och Helmer som har stor erfarenhet av försäljning till skolklasser och lag. Vårt mål är att hjälpa er klass eller förening att tjäna pengar med minsta möjliga arbetsinsats. Detta görs möjligt genom försäljning av välkända, högkvalitativa, väl efterfrågade och prisvärda produkter.

Ledord som genomsyrar all vår verksamhet är lyhördhet, enkelhet, omtanke och glädje. ”En kund är en vän” är ett annat sätt att sammanfatta vår filosofi. Vi är en effektiv organisation med raka rör. Vi är snabba och flexibla och jobbar stenhårt för att er klass eller förening enkelt ska tjäna pengar till er klassresa, cup eller annat äventyr ni ska iväg på.

Nora Säljdirekt
Tjejer på bananbåt i vattnet

Säljdirekts fyra hörnstenar

  • Hög förtjänst
  • Konkurrenskraftigt pris
  • Hög kvalité
  • Smidigt & enkelt

Genom skapandet av vår kostnadseffektiva organisation, som vilar på en väl utvecklad teknisk plattform, visar vi att vi tar vår roll som branschens prispressare på allvar.

Se våra bästa erbjudanden för att tjäna pengar till klasskassan och föreningen.

Läs mer om att sälja blommor med Tulpankungen här.