Sälja saffran

Saffran - 2 g

Den vackra glasburken med saffran av högsta kvalitet från Antonio Sotos gör denna produkt mycket populär att ge bort i present. Därför köper många kunder ofta flera burkar av er.

Guld
Silver
Brons
BESTÄLL PAKET

Tips! Öka gärna på beställningen oavsett paket i enheter om 12 burkar. Ni erhåller samma bonus per burk även på dessa.

GULDPAKET:

Förtjänst 50%
Produkt: Saffran 2 gram
Antal: 288 st
Säljpris: 100 SEK
Grundförtjänst/ st: 40 SEK
Grundförtjänst: 11 520 SEK
Bonus: 2 880 SEK
Totalförtjänst: 14 400 SEK

SILVERPAKET:

Förtjänst 46%
Produkt: Saffran 2 gram
Antal: 216 st
Säljpris: 100 SEK
Grundförtjänst/ st: 40 SEK
Grundförtjänst: 8 640 SEK
Bonus: 1 200 SEK
Totalförtjänst: 9 840 SEK

BRONSPAKET:

Förtjänst 43%
Produkt: Saffran 2 gram
Antal: 144 st
Säljpris: 100 SEK
Grundförtjänst/ st: 40 SEK
Grundförtjänst: 5760 SEK
Bonus: 400 SEK
Totalförtjänst: 6 160 SEK

Viktigt att tänka på:

Saffran som säljs med hela pistiller är mer exklusivt och betydligt dyrare än vanligt pulversaffran. Pulversaffran mals främst från pistillerna som inte är tillräckligt långa och smakrika och därför inte anses hålla den rätta kvalitén för att säljas som trådsaffran. Med vårt högkvalitativa saffran kan ni minska mängden i recepten med 30-35%.

Innehåll:

2 gram äkta saffran av högsta kvalité, kategori 1. Saffranstrådarna är pistiller som handplockas från en krokusblomma. Pistillerna har ej malts, allt för att bibehålla smaken på bästa sätt. Dessa kan man krossa i en mortel eller smula sönder för hand, t ex i en mustig fisksoppa.

Ursprung:

Utvalt saffran från Spanien, Iran och Grekland. Vårt saffran går igenom rigorösa kvalitetskontroller hos vår leverantör Antonio Sotos i Spanien, för att garantera dess höga kvalité. Pistillerna är ej besprutade med kemikalier och saffranet klassas därför som en miljövänlig naturprodukt. 

Ekologiskt:

För att få klassas som ekologiskt saffran i Sverige måste det finnas en Kiwa-märkning eller motsvarande, det är både en kostsam och komplicerad process. Det räcker därför inte med en eko-märkning från Iran, Afghanistan, Tyskland eller liknande länder för att få benämna sitt saffran som ekologiskt. Vi tar därför avstånd från aktörer både i vår och närliggande branscher som påstår sig ha ekologiskt saffran utan giltig märkning.

Varuprov?

Vi är så stolta över kvalitén på vårt saffran att vi vill låta dig prova den också. Ring eller mejla oss så skickar vi en provburk till dig. 

Returrätt:

Lyckas ni inte att sälja allt saffran och vill skicka tillbaka varor så går det bra med Säljdirekts returrätt. Returrätten är 30 dagar från det att ni tagit emot saffransburkarna.  Det är ingen returkostnad men vid eventuella varureturer försvinner er bonus, ni behåller dock alltid er grundförtjänst.

PS!

Vill ni veta ännu mer om saffran? Vi har tillsammans med en av världens främsta saffransexperter, Antonio Sotos SL, tagit fram en hemsida för att få fullständig information kring allt som handlar om saffran. Läs mer på www.säljasaffran.se

Beställ saffran

Tjäna pengar till klassen eller laget – smart & enkelt koncept.

GrunduppgifterKontaktpersonsuppgifterLeveransadressAnsvarig person på plats (om ej du själv)

Leveransadressen är:

Om villa/ radhus går det att ställa varorna utan att vi är på plats:

Om lägenhet:

Om skola, kansli eller företag:

Leveransanvisningar till chauffören:

Kommentar till SäljDirekt:
Close Menu

Trött på att läsa? Eller vill du bara vidarebefordra infon?

Få all nödvändig information per mail nu direkt!