Sälja saffran

Saffran - 2 g

Originalet sedan 2010. Saffran av högsta kvalitet från Antonio Sotos säljs endast till förmån för skolklasser och föreningar. Att sälja saffran i den vackra glasburken med din klass eller förening är väldigt populärt och många ger bort den i present, därför köper ofta kunder flera burkar av er.

Välj gärna ett av våra färdiga paket nedan. Det går även bra att justera antalet utefter vad som passar er grupp, exempelvis öka på ett guldpaket (i enheter om 12 burkar) med samma procentuella förtjänst. Vill ni beställa färre än vad som ingår i bronspaketet så väljer ni järn och uppdaterar till ert önskade antal.

Saffran

GULDPAKET:

Förtjänst 50%

Produkt: Saffran 2 gram

Antal: 288 st

Säljpris: 120 SEK

Grundförtjänst/ st: 48 SEK

Grundförtjänst: 13 824 SEK

Bonus: 3 456 SEK

Totalförtjänst: 17 280 SEK

SILVERPAKET:

Förtjänst 46%

Produkt:  Saffran 2 gram

Antal: 216 st

Säljpris: 120 SEK

Grundförtjänst/ st: 48 SEK

Grundförtjänst: 10 368 SEK

Bonus: 1 512 SEK

Totalförtjänst: 11 880 SEK

BRONSPAKET:

Förtjänst 43%

Produkt: Saffran 2 gram

Antal: 144 st

Säljpris: 120 SEK

Grundförtjänst/ st: 48 SEK

Grundförtjänst: 6 912 SEK

Bonus: 432 SEK

Totalförtjänst: 7 344 SEK

Sälja saffran med klassen eller laget

Att sälja saffran med klassen, laget eller föreningen är populärt och det finns därmed flertalet aktörer att välja mellan. Leverantörerna som säljer saffran med hela pistiller är mer exklusivt och dyrare än vanligt pulversaffran. Pulversaffran kommer främst från pistillerna som inte är tillräckligt långa och smakrika och därför inte anses hålla den rätta kvaliteten för att säljas som trådsaffran. Däremot, med vårt högkvalitativa saffran, kan ni minska mängden i recepten med cirka 30-35%. I och med detta kan ni känna er säkra när ni säljer saffran med klassen eller laget genom Säljdirekt.

Bäst saffran i branschen enligt "Bäst i test" 

Vi är dessutom otroligt glada att kunna stoltsera med det bästa saffranet i branschen. Enligt det stora saffranstestet 2022 av Råd & Rön är nämligen Antonio Sotos saffran bäst i branschen. 

Innehåll saffran från Antonio Sotos

Med oss säljer ni 2 gram äkta saffran av högsta kvalitet, kategori 1. Saffranstrådarna är pistiller som blivit handplockade från en krokusblomma. Pistillerna är inte malda, allt för att bibehålla smaken på bästa sätt. Dessa kan man krossa i en mortel eller smula sönder för hand, t ex i en mustig fisksoppa. Ta del av andra tips och ideér med våra recept.

Vårt saffrans ursprung

När ni säljer saffran med oss så säljer ni utvalt saffran från Spanien, Iran och Grekland. Vårt saffran går igenom rigorösa kvalitetskontroller hos vår leverantör, Antonio Sotos i Spanien, för att garantera dess höga kvalitet. Pistillerna är ej besprutade med kemikalier och det är därför klassat som en miljövänlig naturprodukt.

Sälja saffran med en personlig webbshop

Vill er förening eller skolklass först ta upp beställningar innan ni beställer? Det går givetvis alldeles utmärkt hos oss.

Det är väldigt enkelt att sälja saffran med oss för att tjäna pengar till klassen eller laget. Förutom att vårt saffran är väldigt lättsålt i sig så har vi nämligen tagit fram en personlig webbshop som både effektiviserar er saffransförsäljning och gör att ni kan nå ut till fler kunder. Kontaktpersonen registrerar snabbt och smidigt en webbshop och får därefter en länk via mejl som samtliga i gruppen kan registrera sig som säljare genom. När försäljarna sedan har registrerat sig får dom ett mejl med en länk till deras personliga webbshop.

Vidare är länken till webbshoppen enkel att dela med nära & kära, föräldrars kollegor och grannar. Ni kan även lägga upp länken på era sociala medier för att få ännu större spridning och därmed sälja ännu mer saffran. Slutligen, när ni känner er klara med försäljningen, låser ni webbshoppen och beställer antalet saffransburkar ni lyckats sälja. Sedan skickar vi saffranet till er så ni kan leverera det till era köpare. Därmed blir det väldigt enkelt och smidigt att sälja saffran, både för er och era kunder! 

Sälja saffran med informationsblad & säljande bild

Om ni dessutom vill komplettera webbshoppen och lyckas ännu bättre med att sälja saffran så har vi tagit fram en färdig, säljande bild att dela på sociala medier. Denna går även bra att skicka till föräldrars kollegor, grannar och andra som kan behöva saffran till vinterbaket. Bilden som finns länkad nedan passar utmärkt för detta!

Längst ner här på sidan hittar ni även ett informationsblad för utskrift som samtliga försäljare kan använda om ni vill sälja saffran. När ni får in beställningar via dessa två kompletterande metoder, kan ni enkelt lägga in beställningarna på er webbshop. På så sätt har ni samtliga beställningar samlade på ett och samma ställe. Kom ihåg att bestämma hur länge ni planerat att hålla webbshoppen aktiv och därmed när ni planerar att leverera saffranet. Detta så ni kan informera köparna som beställer av er via den säljande bilden och informationsbladet när de kan förvänta sig leverans. 

Vi levererar onsdagar och torsdagar och ser alltid till att ha saffran på lager. Därmed behöver vi bara ha er beställning först tre arbetsdagar innan önskad leverans. Det är jämna enheter om 12 burkar saffran som gäller vid beställning och givetvis är förtjänstnivån den samma som om ni beställt saffranet direkt.

Sälja ekologiskt saffran med klassen & föreningen

När ni säljer saffran för klassen eller föreningen med oss så är det självklart ekologiskt. För att bli klassat som ekologiskt saffran i Sverige måste det finnas en KIWA-märkning eller motsvarande, det är både en kostsam och komplicerad process. Det räcker därför inte med en eko-märkning från Iran, Afghanistan, Tyskland eller liknande länder för att få benämna sitt saffran som ekologiskt. Vi tar därför avstånd från aktörer både i vår och närliggande branscher som påstår sig sälja ekologiskt saffran utan giltig märkning.

Returrätt när ni säljer saffran

Lyckas ni inte att sälja allt saffran och vill skicka tillbaka varor så går det bra med Säljdirekts returrätt. Returrätten är 30 dagar från det att ni tagit emot saffransburkarna.

Det är ingen returkostnad men vid eventuella varureturer försvinner er bonus, ni behåller dock alltid er grundförtjänst, 48 kr/st.

PS!

Vill ni veta ännu mer om att sälja saffran med er förening eller sälja saffran med klassen? Vi har tillsammans med en av världens främsta saffransexperter, Antonio Sotos SL, tagit fram en hemsida för att få fullständig information kring allt som handlar om just saffran, så att ni blir extra pålästa. Läs mer på www.säljasaffran.se