Sälja saffran

Saffran - 2 g

Originalet sedan 2010. Saffran av högsta kvalitet från Antonio Sotos säljs endast till förmån för skolklasser och föreningar. Att sälja saffran i den vackra glasburken med din klass eller förening är väldigt populärt och många ger bort den i present, därför köper ofta kunder flera burkar av er.

Tips! Öka gärna på beställningen oavsett paket i enheter om 12 burkar. Ni erhåller samma bonus per burk även på dessa.

Saffran

GULDPAKET:

Förtjänst 50%

Produkt: Saffran 2 gram

Antal: 288 st

Säljpris: 100 SEK

Grundförtjänst/ st: 40 SEK

Grundförtjänst: 11 520 SEK

Bonus: 2 880 SEK

Totalförtjänst: 14 400 SEK

SILVERPAKET:

Förtjänst 46%

Produkt:  Saffran 2 gram

Antal: 216 st

Säljpris: 100 SEK

Grundförtjänst/ st: 40 SEK

Grundförtjänst: 8 640 SEK

Bonus: 1 200 SEK

Totalförtjänst: 9 840 SEK

BRONSPAKET:

Förtjänst 43%

Produkt: Saffran 2 gram

Antal: 144 st

Säljpris: 100 SEK

Grundförtjänst/ st: 40 SEK

Grundförtjänst: 5 760 SEK

Bonus: 400 SEK

Totalförtjänst: 6 160 SEK

Sälja saffran med klassen eller laget

Att sälja saffran med klassen eller föreningen är populärt och det finns flertalet aktörer att välja mellan. Leverantörerna som säljer saffran med hela pistiller är mer exklusivt och betydligt dyrare än vanligt pulversaffran. Pulversaffran mals främst från pistillerna som inte är tillräckligt långa och smakrika och därför inte anses hålla den rätta kvalitén för att säljas som trådsaffran. Med vårt högkvalitativa saffran kan ni minska mängden i recepten med cirka 30-35%.

Innehåll saffran från Antonio Sotos

2 gram äkta saffran av högsta kvalité, kategori 1. Saffranstrådarna är pistiller som handplockas från en krokusblomma. Pistillerna har ej malts, allt för att bibehålla smaken på bästa sätt. Dessa kan man krossa i en mortel eller smula sönder för hand, t ex i en mustig fisksoppa. Går även att få andra tips och ideér med våra recept.

Ursprung

Utvalt saffran från Spanien, Iran och Grekland. Vårt saffran går igenom rigorösa kvalitetskontroller hos vår leverantör Antonio Sotos i Spanien, för att garantera dess höga kvalité. Pistillerna är ej besprutade med kemikalier och det klassas därför som en miljövänlig naturprodukt.

Sälja ekologiskt saffran

För att få klassas som ekologiskt saffran i Sverige måste det finnas en KIWA-märkning eller motsvarande, det är både en kostsam och komplicerad process. Det räcker därför inte med en eko-märkning från Iran, Afghanistan, Tyskland eller liknande länder för att få benämna sitt saffran som ekologiskt. Vi tar därför avstånd från aktörer både i vår och närliggande branscher som påstår sig ha ekologiskt saffran utan giltig märkning.

Sälja saffran online

Nu har vi gjort saffransförsäljningen för er skolklass eller förening enklare än någonsin. Bestämmer sig er förening eller klass att sälja saffran så finns det nu en färdig, säljande bild att dela på sociala medier samt till kollegor, grannar och andra som kan behöva saffran till vinterbaket. Bilden som finns länkad nedan passar utmärkt för detta, allt för att försäljningen ska bli så smidig som möjligt för er grupp.

Sälj saffran med hjälp av en webbshop

Nu funkar det utmärkt att sälja saffran med hjälp av er egna webbshop. Det finns flertalet fördelar att sälja med en webbshop som enbart tar två-tre minuter att sätta upp oavsett om ni väljer att sälja direkt eller om ni först tar upp beställningar. Alla beställningar hamnar i ett excel-ark där det enkelt kan summeras och ni har en och samma länk för alla försäljare att skicka runt till bekanta, grannar, kollegor, nära och kära. Vill ni sätta igång? Viktigt då att ni först läser igenom guiden för att säkerställa att er webbshop sätts upp korrekt, därefter öppnar ni upp er webbshop och startar er försäljning.

Guide (OBS! Läs denna först): SäljGuide
Webbshop saffran: Saffranshop

Ta upp beställningar först

Vill er förening eller skolklass först ta upp beställningar innan ni beställer? Det går givetvis alldeles utmärkt hos oss. Längst ner här på sidan hittar ni ett informationsblad för utskrift som samtliga försäljare kan använda. Där hittar ni även en bild för alla inblandade att dela på sociala medier och per mail för att ge er de bästa förutsättningarna att sälja så många burkar som möjligt. I avsnittet ovanför så hittar ni mer information om ni vill använda en egen webbshop. Bestäm inom gruppen hur lång tid ni ska sälja saffran och planera in ett leveransdatum i första skedet så försäljarna kan meddela sina kunder när leveransen kommer att ske. Vi levererar tisdagar, onsdagar och torsdagar och ser alltid till att ha saffran på lager. Därmed behöver vi bara ha er beställning först tre arbetsdagar innan önskad leverans. Det är jämna enheter om 12 burkar saffran som gäller vid beställning och givetvis är förtjänstnivån den samma som om ni beställt saffranet direkt.

Returrätt

Lyckas ni inte att sälja allt saffran och vill skicka tillbaka varor så går det bra med Säljdirekts returrätt. Returrätten är 30 dagar från det att ni tagit emot saffransburkarna.

Det är ingen returkostnad men vid eventuella varureturer försvinner er bonus, ni behåller dock alltid er grundförtjänst, 40 kr/st.

PS!

Vill ni veta ännu mer om att sälja saffran med er förening eller sälja saffran med klassen? Vi har tillsammans med en av världens främsta saffransexperter, Antonio Sotos SL, tagit fram en hemsida för att få fullständig information kring allt som handlar om just saffran, så att ni blir extra pålästa. Läs mer på www.säljasaffran.se