Sälja saffran

Saffran - 2 g

Originalet sedan 2010. Saffran av högsta kvalitet från Antonio Sotos säljs endast till förmån för skolklasser och föreningar. Att sälja saffran i den vackra glasburken med din klass eller förening är väldigt populärt och många ger bort den i present, därför köper ofta kunder flera burkar av er.

Välj gärna ett av våra färdiga paket nedan. Det går även bra att justera antalet utefter vad som passar er grupp, exempelvis öka på ett guldpaket (i enheter om 12 burkar) med samma procentuella förtjänst. Vill ni beställa färre än vad som ingår i bronspaketet så väljer ni järn och uppdaterar till ert önskade antal.

Saffran

GULDPAKET:

Förtjänst 50%

Produkt: Saffran 2 gram

Antal: 288 st

Säljpris: 120 SEK

Grundförtjänst/ st: 48 SEK

Grundförtjänst: 13 824 SEK

Bonus: 3 456 SEK

Totalförtjänst: 17 280 SEK

SILVERPAKET:

Förtjänst 46%

Produkt:  Saffran 2 gram

Antal: 216 st

Säljpris: 120 SEK

Grundförtjänst/ st: 48 SEK

Grundförtjänst: 10 368 SEK

Bonus: 1 512 SEK

Totalförtjänst: 11 880 SEK

BRONSPAKET:

Förtjänst 43%

Produkt: Saffran 2 gram

Antal: 144 st

Säljpris: 120 SEK

Grundförtjänst/ st: 48 SEK

Grundförtjänst: 6 912 SEK

Bonus: 432 SEK

Totalförtjänst: 7 344 SEK

Sälja saffran med klassen eller laget

Att sälja saffran med klassen eller föreningen är populärt och det finns flertalet aktörer att välja mellan. Leverantörerna som säljer saffran med hela pistiller är mer exklusivt och dyrare än vanligt pulversaffran. Pulversaffran kommer främst från pistillerna som inte är tillräckligt långa och smakrika och därför inte anses hålla den rätta kvalitén för att säljas som trådsaffran. Med vårt högkvalitativa saffran kan ni minska mängden i recepten med cirka 30-35%.

Bäst saffran i branschen enligt "Bäst i test" av Råd & Rön november 2022

Vi är otroligt glada att kunna stoltsera med det bästa saffranet i branschen. Enligt det stora saffranstestet av Råd & Röns är nämligen Antonio Sotos saffran bäst i branschen. Ni kan läsa testet i sin helhet HÄR

Innehåll saffran från Antonio Sotos

2 gram äkta saffran av högsta kvalitet, kategori 1. Saffranstrådarna är pistiller som blivit handplockade från en krokusblomma. Pistillerna är inte malda, allt för att bibehålla smaken på bästa sätt. Dessa kan man krossa i en mortel eller smula sönder för hand, t ex i en mustig fisksoppa. Ta del av andra tips och ideér med våra recept.

Ursprung

Utvalt saffran från Spanien, Iran och Grekland. Vårt saffran går igenom rigorösa kvalitetskontroller hos vår leverantör Antonio Sotos i Spanien, för att garantera dess höga kvalitet. Pistillerna är ej besprutade med kemikalier och det är därför klassat som en miljövänlig naturprodukt.

Ta upp saffransbeställningar först med en personlig webbshop

Vill er förening eller skolklass först ta upp beställningar innan ni beställer? Det går givetvis alldeles utmärkt hos oss.

Förutom att vårt saffran är väldigt lättsålt i sig så har vi nu tagit fram en personlig webbshop som både effektiviserar er saffransförsäljning och gör att ni kan nå ut till fler kunder. Kontaktpersonen registrerar snabbt och smidigt en webbshop HÄR och får därefter en länk via mejl som samtliga i gruppen kan registrera sig som säljare genom. När försäljarna har registrerat sig får dom ett mejl med en länk till deras personliga webbshop.

Länken till webbshoppen är enkel att dela med nära & kära, föräldrars kollegor och grannar. Ni kan även lägga upp länken på era sociala medier för att få ännu större spridning och fler ordrar. Slutligen, när ni känner er klara med försäljningen, låser ni webbshoppen och beställer antalet saffransburkar ni lyckats sälja. Sedan skickar vi produkterna till er så ni kan leverera dem till era köpare. Därmed blir er försäljning väldigt enkel och smidig, både för er och era kunder! 

Informationsblad & säljande bild

Om ni vill komplettera webbshoppen och optimera er försäljning ytterligare har vi tagit fram en färdig, säljande bild att dela på sociala medier samt till kollegor, grannar och andra som kan behöva saffran till vinterbaket. Bilden som finns länkad nedan passar utmärkt för detta!

Längst ner här på sidan hittar ni även ett informationsblad för utskrift som samtliga försäljare kan använda. När ni får in beställningar via dessa två kompletterande metoder, kan ni enkelt lägga in beställningarna på er webbshop. På så sätt har ni samtliga beställningar samlade på ett och samma ställe. Kom ihåg att bestämma hur länge ni planerat att hålla webbshoppen aktiv och därmed när ni planerar att leverera produkterna. Detta så ni kan informera köparna som beställer av er via den säljande bilden och informationsbladet när de kan förvänta sig leverans. 

Vi levererar onsdagar och torsdagar och ser alltid till att ha saffran på lager. Därmed behöver vi bara ha er beställning först tre arbetsdagar innan önskad leverans. Det är jämna enheter om 12 burkar saffran som gäller vid beställning och givetvis är förtjänstnivån den samma som om ni beställt saffranet direkt.

Sälja ekologiskt saffran

För att bli klassat som ekologiskt saffran i Sverige måste det finnas en KIWA-märkning eller motsvarande, det är både en kostsam och komplicerad process. Det räcker därför inte med en eko-märkning från Iran, Afghanistan, Tyskland eller liknande länder för att få benämna sitt saffran som ekologiskt. Vi tar därför avstånd från aktörer både i vår och närliggande branscher som påstår sig ha ekologiskt saffran utan giltig märkning.

Returrätt

Lyckas ni inte att sälja allt saffran och vill skicka tillbaka varor så går det bra med Säljdirekts returrätt. Returrätten är 30 dagar från det att ni tagit emot saffransburkarna.

Det är ingen returkostnad men vid eventuella varureturer försvinner er bonus, ni behåller dock alltid er grundförtjänst, 48 kr/st.

PS!

Vill ni veta ännu mer om att sälja saffran med er förening eller sälja saffran med klassen? Vi har tillsammans med en av världens främsta saffransexperter, Antonio Sotos SL, tagit fram en hemsida för att få fullständig information kring allt som handlar om just saffran, så att ni blir extra pålästa. Läs mer på www.säljasaffran.se