tjäna pengar till laget

TJÄNA PENGAR TILL LAGET

ENKEL & SMIDIG LAGFÖRSÄLJNING

Vill ni tjäna pengar till laget? Med Säljdirekt kan ni sälja med laget på ett enkelt och smidigt sätt.

Bestäm er för produkt, antal ni vill sälja med laget och beställ

Vi levererar varorna på önskad dag och plats

Ni har 30 dagar på er att sälja med laget & skicka eventuella returer

Betala fakturan & behåll resten, ofta 50% av pengarna

Vill ni tjäna pengar till laget för att ha råd att åka iväg på turnering eller cup? Med oss på Säljdirekt blir det möjligt då vår specialitet är just att förse er med de bästa möjligheterna att samla in pengar till laget! Inte nog med att ni tjänar mycket pengar till laget, ni gör även era kunder nöjda med tanke på produkternas höga kvalitet. I slutändan vill vi trots allt att samtliga parter, både ni och era kunder, blir så nöjda som möjligt.

Populära produkter att sälja med laget

Vill ni sälja med laget? Vårt säsongsbaserade sortiment innefattar efterfrågade produkter av hög kvalitet, så som parmesanost och saffran. Detta gör det enkelt och kul för er att tjäna pengar till laget och ert gemensamma äventyr! Ta er en närmare titt på våra tre mest populära & lättsålda produkter här nedan.

Samtliga produkter i vårt sortiment lämpar sig att ”sälja direkt” med laget, utan att i ni behöver ta upp beställningar i förväg. Däremot, om ert lag hellre vill ta upp beställningar först, så går det givetvis bra. Ni kan då använda vår webbshops-funktion och säljbladen som finns under respektive erbjudande för utskrift för er lagförsäljning.

Vad ska man sälja med laget

När ni vill tjäna pengar till laget med oss kan ni sälja lättsålda produkter i vår populära sortiment. Vårt sortiment erbjuder nämligen allt ifrån delikatesser som parmesanost och saffran, till härliga blommor och ljus. Vår parmesanost har producerats i Italien och sedan lagrats i 18 månader för att få sin fylliga smak. Vårt lyxiga trådsaffran med hela, handplockade pistiller finns sedan 2010 och nu har vi även tagit in mald saffran på våra kunders begäran. Vårt saffran håller högsta kvalitet och blev år 2022 utsett till ett av de bästa i branschen av Råd & Rön i deras stora saffranstest!

Våra handstöpta herrgårdsljus är även dem populära att sälja med laget och de är fria från palmolja, helt veganska och RAL-certifierade. Om ni säljer med laget inför jul är amaryllis en väldigt lättsåld produkt och uppskattad blomma att sälja och de levereras i en trevlig presentkartong. Sist men inte minst har vi även våra vackra, handbundna dörrkransar med rött sidenband! Även dessa passar perfekt att sälja med laget inför jul för att tjäna pengar till lagkassan!

Hur vill ni tjäna pengar till laget?

Vi på Säljdirekt erbjuder olika tillvägagångssätt för er som vill sälja med laget. Antingen kan ni använda er av ett fysiskt säljblad och ta upp beställningar först, innan ni beställer produkterna av oss. Eller så kan ni dela en bild på produkten online på sociala medier. En säljande bild till respektive produkt kan ni hitta på vår hemsida när ni klickar er in på den produkten ni är intresserad av att sälja med laget. Ni kan läsa mer om att sälja direkt och om att ta upp beställningar här nedan. Bägge tillvägagångssätt är effektiva för att tjäna pengar till laget.

Tjäna pengar till laget - Direktförsäljning

 1. Under ”Erbjudanden” kan ert lag välja bland de olika produkterna vi erbjuder. Ni kan exempelvis sälja parmesan, saffran eller ljus. Diskutera vad ni vill sälja med laget och beställ sedan det paket som tilltalar er mest. Det går utmärkt att korrigera antalet väl inne på beställningsformuläret om våra standardiserade paket inte passar ert lag.
 2. Ni bestämmer via vår automatiserade tjänst när ert lag önskar leverans av varorna. Vi kan oftast leverera redan efter tre arbetsdagar men ni kan även välja ett datum långt fram i tiden. 
 3. Vår logistikpartner packar och distribuerar ut varorna till er på ert önskade leveransdatum.
 4. När ni tar emot varorna vid leveransadressen, delar ni upp dem så att samtliga lagmedlemmar hjälps åt med att tjäna pengar till laget. Därefter påbörjar ni försäljningen och sedan ska fakturan betalas inom 30 dagar.
 5. Lagets kontaktperson samlar in pengarna som försäljarna har tjänat till laget och betalar fakturan inom angiven betalningstid. Förtjänsten behåller ni direkt, vilket är upp till 50%. 
 6. Har ni frågor innan, under eller efter säljperioden så är ni varmt välkomna att kontakta oss! 

Skulle ert lag få varor över efter avslutad lagförsäljning kan ni i de flesta fall returnera dessa till oss och få dem dragna från summan ni ska betala till oss. Detta kan ni läsa mer om i villkoren för respektive erbjudande!

tjana-pengar-till-laget-lag
tjana-pengar-till-laget-barn

Tjäna pengar till laget genom beställningar

Alla våra erbjudanden är skapade och anpassade för direktförsäljning som vi förklarade här ovan. Ni har då produkten i handen och kan visa upp dem för era potentiella köpare när ni går ut och säljer med laget. Om ni istället önskar ta upp beställningar först när ni tjänar pengar laget så fungerar detta minst lika bra. Vi har en webbshop-lösning (se mer om det nedan), säljblad för utskrift samt bilder att använda digitalt för att förenkla er lagförsäljning så mycket som möjligt. Ni kan läsa mer under respektive erbjudande hur ni kommer igång för att först ta upp beställningar. Båda alternativen är uppskattade och beprövade när det kommer till att tjäna pengar till laget.

Tjäna pengar till laget - Webbshop

Så, om ni att det ska vara så enkelt som möjligt att sälja med laget, kan ni använda er av vår nya digitala lösning. Vi vet att ni hellre lägger tid på att träna inför turneringen eller cupen ni vill iväg på, snarare än att spendera onödigt mycket tid på att tjäna pengar till laget och lagkassan. Därför har vi lanserat en funktion som gör det möjligt för ert lag att skapa en personlig webbshop.

Er kontaktperson registrerar ert lag och får sedan en länk som ni i laget kan registrera er som säljare genom. När ni har registrerat er som säljare får ni en länk till webbshoppen skickad till er mejl. Länken till er webbshop kan ni sedan skicka runt till era kunder! Dela länken med släkt, grannar och föräldrars kollegor och informera om varför ni säljer med laget. Länken kan ni även lägga upp på era sociala medier för att få ännu större spridning och ännu fler beställningar. På så sätt kan ni tjäna massor av pengar till laget och fylla på lagkassan ordentligt!

Vi värnar om ert lag & er lagförsäljning

Vi vill att era affärer ska vara riskfria och att ni inte ska behöva oroa er för att något ska gå fel när ni tjänar pengar till laget. Därmed arbetar vi med schyssta villkor för samtliga parter. Så när ni har bestämt er för vad ni vill sälja med laget för att uppnå ert mål är det inget att tveka på, då är det bara att sätta igång! Få ännu bättre koll på hur det går till att genomföra en lagförsäljning och räkna ut hur mycket ni behöver sälja med laget här nedan för att nå ert mål. 

Lång erfarenhet av lagförsäljning

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa lag tjäna pengar till lagkassan för att komma iväg på turneringar, cuper & andra lagresor. Vi har tagit fram ett koncept där ni tjänar så mycket som möjligt till laget, upp till 70 kronor per produkt, för att er lagförsäljning ska gynna er så mycket som möjligt. Ju mer ni säljer med laget, desto mer belönas ni. Det vill säga tjänar ni mer per såld produkt om ni säljer ett större antal. Vi vet att en lagförsäljning främjar lagandan och får gemenskapen att frodas. Dessutom finns vi även här under hela processen när ni tjänar pengar till laget för att besvara era frågor och hjälpa er samla in så mycket pengar som möjligt till lagkassan. 

På grund av vår långa erfarenhet av att hjälpa spelare tjäna pengar till laget så är vårt koncept beprövat och förbättrat därefter. 

Tips för att tjäna pengar till laget

Behöver ni tips för att tjäna pengar till laget så listar vi våra bästa tips för en lyckad lagförsäljning här nedan! 

 1. Sätt upp ett konkret gemensamt mål. Varför vill ni tjäna pengar till laget? Vill ni åka iväg på en lagresa tillsammans eller är det en fotbollscup eller hockeyläger ni vill åka iväg på? Se till att alla i laget är motiverade för att nå målet tillsammans och samla in pengarna ni behöver till lagkassan. 
 2. Gör en plan. Beräkna hur mycket ni behöver sälja med laget för att ni ska nå målet. Beräkna därefter hur mycket var och en i laget behöver sälja för att det ska vara möjligt. Det kan vara bra att utgå från detta men sedan kan ni ju hjälpas åt om det går lättare för somliga i laget att sälja än för andra. 
 3. Lägg ut fysiska säljblad som kunder kan skriva sina beställningar på. Ni kan lägga ut dem på föräldrars kontor, i klubbhuset och i era trapphus. På så sätt kan ni nå ut till fler kunder utan att aktivt behöva sälja till laget.
 4. Skriv i er webbshop, på era säljblad och förklara för kunderna ni säljer till i person varför ni tjänar pengar till laget. Vad vill ni göra med pengarna ni samlat in till lagkassan? När kunderna vet vad ert lag tjänar pengar till så blir det roligare för kunderna att bidra.
 5. Oavsett om ni beställer hem produkterna direkt eller tar upp beställningar först så kan ni använda er av säljblad och en personlig webbshop!

 

Stort lycka till med er lagförsäljning!

 

Wings hockey tjänade pengar till laget med oss

Målet med försäljningen var till en början cirka 12 ostar per spelare, det märktes snabbt att det gick lättare än förväntat. 12 ostar blev för en familj hela 77 stycken! Det var då vi förstod att det behövdes fler parmesanostar, som var av väldigt uppskattad kvalité. 460 ostar blev det totalt och förtjänsten 18.400 kr, något vi inte hade trott från början.

Hur mycket vill ni tjäna?

kr
Tjejer på bananbåt i vattnet