tjana-pengar-till-laget

ENKELT & SMIDIGT

TJÄNA PENGAR TILL LAGET

Vill ni tjäna pengar till laget? Med Säljdirekt kan ni göra det på ett enkelt och smidigt sätt.

Bestäm er för produkt, antal ni vill sälja och beställ

Vi levererar varorna på önskad dag och plats

Ni har 30 dagar på er att sälja & skicka eventuella returer

Betala fakturan & behåll resten, ofta 50% av pengarna

Vill ert lag ha råd att åka iväg på turnering eller cup? Med oss på Säljdirekt blir det möjligt då vår specialitet är just att förse er med de bästa möjligheterna att tjäna pengar till laget! Inte nog med att ni tjänar mycket pengar, ni gör även era kunder nöjda med tanke på produkternas höga kvalitet. I slutändan vill vi trots allt att samtliga parter, både ni och era kunder, blir så nöjda som möjligt.

Populära produkter att sälja med laget

Vårt säsongsbaserade sortiment innefattar efterfrågade produkter av hög kvalitet, så som parmesanost och saffran. Detta gör det enkelt och kul för er att tjäna pengar till laget och ert gemensamma äventyr! Ta er en närmare titt på våra tre mest populära produkter här nedan.

Samtliga produkter i vårt sortiment lämpar sig att ”sälja direkt” med laget, utan att i ni behöver ta upp beställningar i förväg. Däremot, om ert lag hellre vill ta upp beställningar först, så går det givetvis bra. Ni kan då använda vår webbshops-funktion och säljbladen som finns under respektive erbjudande för utskrift.

Vad vill ert lag sälja för att tjäna pengar?

Vårt sortiment erbjuder allt ifrån delikatesser som parmesanost och saffran, till härliga blommor och ljus. Vår parmesanost har producerats i Italien och sedan lagrats i 18 månader för att få sin fylliga smak. Vårt lyxiga trådsaffran med hela, handplockade pistiller finns sedan 2010 och nu har vi även tagit in mald saffran på våra kunders begäran. Vårt saffran håller högsta kvalitet och blev i fjol utsett till bäst i branschen av Råd & Rön i deras stora saffranstest!

Våra handstöpta herrgårdsljus är även dem populära att sälja och de är fria från palmolja, helt veganska och RAL-certifierade. Däremot har vi i år en begränsad upplaga på ljusen så passa på innan de tar slut! Om ni säljer inför jul är amaryllis en väldigt uppskattad blomma att sälja och de levereras i en trevlig presentkartong. Sist men inte minst har vi även våra vackra, handbundna dörrkransar med rött sidenband! Även dessa passar perfekt att sälja inför jul för att tjäna pengar till laget!

Hur vill ert lag sälja?

Vi på Säljdirekt erbjuder olika tillvägagångssätt för er försäljning. Antingen kan ni använda er av ett fysiskt säljblad och ta upp beställningar först, innan ni beställer produkterna av oss (detta är dock inte möjligt vad gäller ljusen på grund av begränsad upplaga i år). Eller så kan ni dela en bild på produkten online på sociala medier. En säljande bild till respektive produkt kan ni hitta på vår hemsida när ni klickar er in på den produkten ni är intresserad av. Ni kan läsa mer om att sälja direkt och om att ta upp beställningar här nedan.

Tjäna pengar till laget med direktförsäljning

  1. Under ”Erbjudanden” kan ert lag välja bland de olika produkterna vi erbjuder. Ni kan exempelvis sälja saffran, parmesanost eller ljus. Diskutera vad ert lag vill sälja och beställ sedan det paket som tilltalar er mest. Det går utmärkt att korrigera antalet väl inne på beställningsformuläret om våra standardiserade paket inte passar ert lag.
  2. Ni bestämmer via vår automatiserade tjänst när ert lag önskar leverans av varorna. Vi kan oftast leverera redan efter tre arbetsdagar men ni kan även välja ett datum långt fram i tiden. 
  3. Vår logistikpartner packar och distribuerar ut varorna till er på ert önskade leveransdatum.
  4. När ni tar emot varorna vid leveransadressen, delar ni upp dem så att samtliga lagmedlemmar får lika många varor att sälja. Därefter påbörjar ni försäljningen och sedan ska fakturan betalas inom 30 dagar.
  5. Lagets kontaktperson samlar in pengarna ni försäljare har tjänat och behåller er förtjänst, vilket är upp till 50%. Därefter betalar kontaktpersonen fakturan inom angiven betalningstid.
  6. Har ni frågor innan, under eller efter säljperioden så är ni varmt välkomna att kontakta oss! 

Skulle ert lag få varor över efter avslutad aktivitet kan ni i de flesta fall returnera dessa till oss och få dem dragna från summan ni ska betala till oss. Detta kan ni läsa mer om i villkoren för respektive erbjudande!

tjana-pengar-till-laget-lag
tjana-pengar-till-laget-barn

Tjäna pengar till laget genom att ta upp beställningar först

Alla våra erbjudanden är skapade och anpassade för direktförsäljning. Ert lag har då produkten i handen och kan visa upp dem för era potentiella köpare. Om ni istället önskar ta upp beställningar så fungerar detta minst lika bra. Vi har en webbshop-lösning (se mer om det nedan), säljblad för utskrift samt bilder att använda digitalt för att förenkla er försäljning så mycket som möjligt. Ni kan läsa mer under respektive erbjudande hur ni kommer igång för att först ta upp beställningar. Båda alternativen är uppskattade tillvägagångssätt som försäljningsmetod för olika lag.

Tjäna pengar till laget med personlig webbshop

Så, om ni vill göra försäljningen så smidig som möjligt, kan ni använda er av vår nya digitala lösning. Vi vet att ni hellre lägger tid på att träna inför turneringen eller cupen ni vill iväg på, snarare än att spendera tid på en onödigt lång försäljningsprocess. Därför har vi lanserat en funktion som gör det möjligt för ert lag att skapa en personlig webbshop.

Er kontaktperson registrerar ert lag och får sedan en länk som ni i laget kan registrera er som säljare genom. När ni registrerat er som säljare får ni en länk till webbshoppen skickad till er mejl. Länken till er webbshop kan ni sedan skicka runt till era kunder! Dela länken med släkt, grannar och föräldrars kollegor och informera om vad ni samlar in pengar till. Länken kan ni även lägga upp på era sociala medier för att få ännu större spridning och ännu fler beställningar. På så sätt kan ni tjäna massor av pengar till laget och komma iväg på er drömcup!

Vi värnar om ert lag

Vi vill att era affärer ska vara riskfria och att ni inte ska behöva oroa er för att något ska gå fel. Därmed arbetar vi med schyssta villkor för samtliga parter. Så när ni har bestämt er för vad ni vill sälja för att uppnå ert mål är det inget att tveka på, då är det bara att sätta igång! Få ännu bättre koll på hur det går till att tjäna pengar till laget och räkna ut hur mycket ni behöver sälja här nedan för att nå ert mål. Stort lycka till!

Hur mycket vill ni tjäna?

kr
Tjejer på bananbåt i vattnet