Sälja parmesanost

Parmesan - 400 g

Denna fantastiska Parmigiano Reggiano D.O.P. lagras 18 månader för att uppnå sin fylliga smak och kan nu säljas av er förening eller skolklass. Parmesan är en ursprungsmärkt kvalitetsprodukt som förhöjer smaken på de flesta maträtter. Den är dessutom nyttig och rekommenderas ofta av läkare och dietister för sitt höga innehåll av protein, kalcium, fosfor, spårämnen och vitaminer.

Guld
Silver
Brons
BESTÄLL PAKET

PS! Det går alldeles utmärkt att öka på med fritt antal ostar väl inne i beställningsformuläret. Samma procentuella förtjänst gäller på dessa.

GULDPAKET:

Förtjänst 40%

Produkt: Parmesanost
Antal: 288 st

Säljpris: 175 SEK

Grundförtjänst/ st: 55 SEK

Grundförtjänst: 15 840 SEK

Bonus: 4 320 SEK

Totalförtjänst: 20 160 SEK

SILVERPAKET:

Förtjänst 36%

Produkt: Parmesanost
Antal: 216 st

Säljpris: 175 SEK

Grundförtjänst/ st: 55 SEK

Grundförtjänst: 11 880 SEK

Bonus: 1 728 SEK

Totalförtjänst: 13 608 SEK

BRONSPAKET:

Förtjänst 33%

Produkt: Parmesanost
Antal: 160 st

Säljpris: 175 SEK

Grundförtjänst/ st: 55 SEK

Grundförtjänst: 8 800 SEK

Bonus: 320 SEK

Totalförtjänst: 9 120 SEK

Sälja parmesanost med klassen eller laget

Den smakrika parmesanosten produceras bland Modenas böljande kullar i norra Italien, ett hantverk som förfinats sedan 1300-talet. All mjölk kommer från mejeriets egna kor, som får sitt foder uteslutande från de egna betesmarkerna. En tradition som gjort denna ost till en världens mest hyllade och därför är det väldigt populärt bland klasser och lag att sälja parmesan idag. Parmesanost används traditionellt till pastarätter men passar minst lika bra till att gratinera grönsaker, gratänger, kyckling eller bara som ett hälsosamt mellanmål. 

Sälj parmesanost direkt (utan förbeställningar)

Beställ valfritt antal ostar. Dela upp dem sinsemellan och gå ut och sälj. Vid större order än ett guldpaket behåller ni ”guldbonusen” och tjänar därför 70 kr per såld ost räknat från första parmesanosten.

Ta upp beställningar på parmesan i förväg

Beställ säljblad (gratis) till alla som vill sälja. Ta upp beställningar i 2-5 veckor. Lägg sedan in er beställning om valfritt antal ostar här på hemsidan. På detta sätt blir er försäljning helt riskfri. Säljbladet även kallat informationsblad finner ni i PDF-format nedan.

Sälja parmesanost online

Nu har vi gjort parmesanförsäljningen för er klass eller lag enklare än någonsin. Bestämmer sig er förening eller skolklass att sälja parmesan så finns det nu en färdig, säljande bild att dela på mammas och pappas sociala medier samt till kollegor, grannar och andra som kan behöva parmesanost i kylen. Bilden som finns länkad nedan passar utmärkt för detta, allt för att försäljningen ska bli så smidig och enkel för er grupp som möjligt.

Näringsdeklaration parmesan

Vad innehåller egentligen en Parmigiano Reggiano D.O.P. som är lagrad 18 månader? Ingredienser är enbart mjölk, salt och löpe. Viktigt att tillägga är att parmesan är laktosfri och innehåller inget äggprotein. Näringsvärden per 100g är; Energi: 1671kJ/402kcal. Fett: 30g, varav mättat fett 20g. Kolhydrater: 0g, varav sockerarter 0g. Protein: 32g. Salt: 1,6g.

Övriga villkor

36 ostar och uppåt levereras fraktfritt inom Sverige. Hållbarheten är minst 3 månader från leverans. Detta erbjudande omfattas inte av returrätt. Ni bestämmer utpris till kund själva, vår rekommendation är 175 kr. Vår ambition är att ha osten på lager och att kunna leverera ut inom några dagar från lagd order. Vi reserverar oss dock för leveranstider upp till tio dagar om ni inte föranmält er försäljning till oss.

Beställ parmesanost

Tjäna pengar till klassen eller laget – smart & enkelt koncept.

GrunduppgifterKontaktpersonsuppgifterLeveransadressAnsvarig person på plats (om ej du själv)

Leveransadressen är:

Om villa/ radhus går det att ställa varorna utan att vi är på plats:

Om lägenhet:

Om skola, kansli eller företag:

Leveransanvisningar till chauffören:

Kommentar till SäljDirekt:

Trött på att läsa? Eller vill du bara vidarebefordra infon?

Få all nödvändig information per mail nu direkt!