Sälja parmesanost

Parmesan - 400 g

Denna fantastiska Parmigiano Reggiano D.O.P. lagras 18 månader för att uppnå sin fylliga smak och säljas av er förening eller skolklass. Vidare är parmesan en ursprungsmärkt kvalitetsprodukt som förhöjer smaken på de flesta maträtter. Dessutom är den nyttig och rekommenderas ofta av läkare och dietister för sitt höga innehåll av protein, kalcium, fosfor, spårämnen och vitaminer.

Välj gärna ett av våra färdiga paket nedan. Det går även bra att justera antalet parmesanostar utefter vad som passar er grupp, exempelvis öka på ett guldpaket med samma procentuella förtjänst. Vill ni beställa färre ostar än vad som ingår i bronspaketet så väljer ni järn och uppdaterar till ert önskade antal.

sälja parmesanost

GULDPAKET:

Förtjänst 40%

Produkt: Parmesanost

Antal: 288 st

Säljpris: 175 SEK

Grundförtjänst/ st: 55 SEK

Grundförtjänst: 15 840 SEK

Bonus: 4 320 SEK

Totalförtjänst: 20 160 SEK

SILVERPAKET:

Förtjänst 36%

Produkt: Parmesanost

Antal: 216 st

Säljpris: 175 SEK

Grundförtjänst/ st: 55 SEK

Grundförtjänst: 11 880 SEK

Bonus: 1 728 SEK

Totalförtjänst: 13 608 SEK

BRONSPAKET:

Förtjänst 33%

Produkt: Parmesanost

Antal: 160 st

Säljpris: 175 SEK

Grundförtjänst/ st: 55 SEK

Grundförtjänst: 8 880 SEK

Bonus: 320 SEK

Totalförtjänst: 9 120 SEK

Sälja parmesanost med klassen eller laget

Den smakrika parmesanosten produceras bland Modenas böljande kullar i norra Italien, ett hantverk som förfinats sedan 1300-talet. Vidare kommer all mjölk från mejeriets egna kor, som får sitt foder uteslutande från de egna betesmarkerna. En tradition som gjort denna ost till en världens mest hyllade och därför är det väldigt populärt bland klasser och lag att sälja parmesan idag. Parmesanost används traditionellt till pastarätter men passar minst lika bra till att gratinera grönsaker, gratänger, kyckling eller bara som ett hälsosamt mellanmål.

Sälja parmesanost med klassen eller laget direkt (utan förbeställningar)

När ni bestämt er för att sälja parmesanost med klassen, laget eller föreningen så beställer ni valfritt antal parmesanostar (det går att korrigera antalet på brons-, silver- och guldpaket). Därefter delar ni upp dem sinsemellan och går ut och säljer parmesan. Dessutom, vid en större order än ett guldpaket, behåller ni ”guldbonusen” och tjänar därför 70 kr per såld ost räknat från första parmesanosten.

Sälj parmesanost digitalt 

Vill er klass, lag eller förening sälja parmesan genom att först ta upp beställningar? Inga problem! Nu har vi tagit fram en personlig webbshop som ni kan använda er av för att effektivisera er försäljning av parmesanost. Vår populära parmesanost är väldigt lättsåld i sig men med denna digitala lösning kan ni nå ut till ännu fler köpare och på så sätt lyckas sälja ännu mer och få in ännu mer pengar till er gemensamma kassa. Ni kan även komplettera webbshoppen med fysiska säljblad, samt dela en säljande bild av parmesanosten på sociala medier med nära & kära. På så sätt kan ni optimera er försäljning av parmesanost! 

Kontaktpersonen registrerar snabbt och enkelt en webbshop och får därefter en länk via mejl som samtliga i gruppen kan använda för att registrera sig som säljare. När försäljarna registrerar sig får de ett mejl med en länk till deras personliga webbshop.

Länken är enkel att dela med nära & kära, föräldrars kollegor, grannar och andra parmesanälskare ni vill sälja till. Ni kan även dela länken på era sociala medier för att få ännu större spridning och ännu fler beställningar. Därefter, när ni känner er nöjda med försäljningen av parmesanost, låser ni webbshoppen och beställer antalet parmesanostar ni lyckats sälja. Vi skickar sedan ostarna till er så ni kan leverera dem till era köpare. Därmed blir er försäljning av parmesanost väldigt enkel och smidig, både för er och era kunder! 

Säljblad & säljande bild för parmesanförsäljning

Om ni vill lyckas ännu bättre med att sälja parmesanost kan ni komplettera webbshoppen med säljblad och en säljande bild. Ni kan beställa säljblad (gratis) till alla försäljare, samt dela bilden på sociala medier, och ta upp beställningar under tiden ni har webbshoppen aktiv. Sedan kan försäljarna lägga in beställningarna de tagit upp via säljbladet och bilden direkt på webbshoppen. Därmed har ni alla beställningar samlade på samma ställe och ni får en överblick över hur långt ni kommit. Säljbladet, även kallat informationsblad, finner ni i PDF-format nedan. Där finner ni även en länk till bilden.

Näringsdeklaration parmesan

Vad innehåller egentligen en Parmigiano Reggiano D.O.P. som är lagrad 18 månader? Ingredienser är enbart mjölk, salt och löpe. Viktigt att tillägga är att parmesan är laktosfri och innehåller inget äggprotein.

Näringsvärden per 100g är; Energi: 1671kJ/402kcal. Fett: 30g, varav mättat fett 20g. Kolhydrater: 0g, varav sockerarter 0g. Protein: 32g. Salt: 1,6g.

Förvaring av parmesanost

När ni säljer parmesanost med oss levererar vi dem vakuumförpackade till er vilket gör att de håller i minst 3 månader. Självklart går det även jättebra att frysa in parmesanosten för att förlänga hållbarheten ytterligare. Däremot faller den lättare isär vid upptining vilket gör att den inte gör sig lika fin på en ostbricka som i en pasta. Men smaken bevaras förstås och hållbarheten förlängs som sagt. En öppnad parmesanost förvaras i kylskåp medan en ost med obruten förpackning endast behöver förvaras torrt och svalt, som till exempel i en källare eller i ett svalt garage. Parmesanosten klarar sig däremot fint ett par timmar i rumstemperatur innan säljarna kommer och hämtar upp dem för leverans till slutkund.

Övriga villkor för att sälja parmesanost med klassen & laget

15 ostar och uppåt levereras fraktfritt inom Sverige. Hållbarheten är minst 3 månader från leverans. Detta erbjudande omfattas inte av returrätt. Vår ambition är att ha osten på lager och att kunna leverera ut inom några dagar från lagd order. Däremot reserverar vi oss för leveranstider upp till tio dagar om ni inte föranmält er försäljning av parmesanost till oss.