Sälja parmesanost

Parmesan - 400 g

Denna fantastiska Parmigiano Reggiano D.O.P. lagras 18 månader för att uppnå sin fylliga smak och säljas av er förening eller skolklass. Parmesan är en ursprungsmärkt kvalitetsprodukt som förhöjer smaken på de flesta maträtter. Den är dessutom nyttig och rekommenderas ofta av läkare och dietister för sitt höga innehåll av protein, kalcium, fosfor, spårämnen och vitaminer.

PS! Det går alldeles utmärkt att öka på med fritt antal ostar väl inne i beställningsformuläret. Samma procentuella förtjänst gäller på dessa.

Parmesanost

GULDPAKET:

Förtjänst 40%

Produkt: Parmesanost

Antal: 288 st

Säljpris: 175 SEK

Grundförtjänst/ st: 55 SEK

Grundförtjänst: 15 840 SEK

Bonus: 4 320 SEK

Totalförtjänst: 20 160 SEK

SILVERPAKET:

Förtjänst 36%

Produkt: Parmesanost

Antal: 216 st

Säljpris: 175 SEK

Grundförtjänst/ st: 55 SEK

Grundförtjänst: 11 880 SEK

Bonus: 1 728 SEK

Totalförtjänst: 13 608 SEK

BRONSPAKET:

Förtjänst 33%

Produkt: Parmesanost

Antal: 160 st

Säljpris: 175 SEK

Grundförtjänst/ st: 55 SEK

Grundförtjänst: 8 880 SEK

Bonus: 320 SEK

Totalförtjänst: 9 120 SEK

Sälja parmesanost med klassen eller laget

Den smakrika parmesanosten produceras bland Modenas böljande kullar i norra Italien, ett hantverk som förfinats sedan 1300-talet. All mjölk kommer från mejeriets egna kor, som får sitt foder uteslutande från de egna betesmarkerna. En tradition som gjort denna ost till en världens mest hyllade och därför är det väldigt populärt bland klasser och lag att sälja parmesan idag. Parmesanost används traditionellt till pastarätter men passar minst lika bra till att gratinera grönsaker, gratänger, kyckling eller bara som ett hälsosamt mellanmål.

Sälj parmesanost direkt (utan förbeställningar)

Beställ valfritt antal ostar (går att korrigera antalet på brons-, silver- och guldpaket). Dela upp dem sinsemellan och gå ut och sälj. Vid större order än ett guldpaket behåller ni ”guldbonusen” och tjänar därför 70 kr per såld ost räknat från första parmesanosten.

Ta upp beställningar på parmesan i förväg

Beställ säljblad (gratis) till alla som vill sälja. Ta upp beställningar i 2-5 veckor. Lägg sedan in er beställning om valfritt antal ostar här på hemsidan. På detta sätt blir er försäljning helt riskfri. Säljbladet även kallat informationsblad finner ni i PDF-format nedan. För skolklasserna och lagen som vill, finns det även en webbshop att tillgå. Mer information om försäljning med hjälp av er egna webbshop hittar ni nedan.

Sälja parmesanost online

Nu har vi gjort parmesanförsäljningen för er klass eller lag enklare än någonsin. Bestämmer sig er förening eller skolklass att sälja parmesan så finns det nu en färdig, säljande bild att dela på sociala medier samt till kollegor, grannar och andra som kan behöva parmesanost i kylen. Bilden som finns länkad nedan passar utmärkt för detta, allt för att försäljningen ska bli så smidig och enkel för er grupp som möjligt.

Sälja parmesanost med hjälp av er egna webbshop

Nu kan vi erbjuda alla skolklasser och föreningar en egen webbshop. Det finns flertalet fördelar att sälja med en webbshop som enbart tar några minuter att sätta upp oavsett om ni väljer att först ta upp beställningar eller vid direktförsäljning. Alla beställningar hamnar i ett excel-ark där försäljningen enkelt kan summeras och ni har en och samma länk för alla försäljare att skicka runt till bekanta, grannar, kollegor, nära och kära. Vill ni sätta igång? Viktigt då att ni först läser igenom guiden för att säkerställa att er webbshop sätts upp korrekt, därefter kan ni öppna upp er webbshop och starta igång er försäljning.

Guide (OBS! Läs denna först): SäljGuide
Webbshop parmesanost: Parmesanost

Näringsdeklaration parmesan

Vad innehåller egentligen en Parmigiano Reggiano D.O.P. som är lagrad 18 månader? Ingredienser är enbart mjölk, salt och löpe. Viktigt att tillägga är att parmesan är laktosfri och innehåller inget äggprotein. Näringsvärden per 100g är; Energi: 1671kJ/402kcal. Fett: 30g, varav mättat fett 20g. Kolhydrater: 0g, varav sockerarter 0g. Protein: 32g. Salt: 1,6g.

Övriga villkor

15 ostar och uppåt levereras fraktfritt inom Sverige. Hållbarheten är minst 4 månader från leverans. Detta erbjudande omfattas inte av returrätt. Vår ambition är att ha osten på lager och att kunna leverera ut inom några dagar från lagd order. Vi reserverar oss dock för leveranstider upp till tio dagar om ni inte föranmält er försäljning till oss.

Sälja ost med Ostens

Efter flera år av lyckade parmesanförsäljningar så har vi fått frågan från skolklasser och lag att sälja flera olika typer av ost. Vi beslutade oss därför att starta upp ett renodlat ostkoncept som finns att hitta på ostens.se. Självklart är vår fantastiska parmesan med i sortimentet men den kompletteras även av bland annat fårost och lyxigare parmensanvarianter som exempelvis Vacche Rosse, en ost som är väldigt svår att få tag på i Sverige idag. Om ni vill ge era kunder ett urval av ost att välja på vid er försäljning så läser ni mer om konceptet på ostens.se.