saljdirekt-blogg

 

 

 

Säljdirekts blogg

FAKTA, TIPS & INSPIRATION

 

 

Fakta & tips
Studenten
Cuper & turneringar
Resmål & utflykter
fakta-om-saffran

FAKTA & TIPS

FAKTA OM SAFFRAN & KROKUSBLOMMAN 

Saffran, en stor julfavorit hos många, inte minst i lussebullar. Därför, om ni vill veta mer fakta om saffran och krokusblomman, kan ni läsa mer HÄR!

halsofordelar-med-saffran

FAKTA & TIPS

HÄLSOFÖRDELAR MED SAFFRAN

Visste du att saffran innehåller flera nyttiga näringsämnen och antioxidanter? Här listar vi olika anledningar till varför du bör inkludera kryddan i din kost, mer än bara i lussebullar, och varför du bör överväga att sälja saffran med klassen eller laget! Ni kan läsa mer HÄR!

tjana-pengar-till-studenten

STUDENTEN

TJÄNA PENGAR TILL STUDENTEN

Tar ni studenten i vår och behöver tips på hur ni ska ha råd med allt vad det innebär? Kanske behöver ni fylla på klasskassan för att ha råd med en studentskiva eller ett studentflak? Isåfall kan ni läsa vidare information om hur ni tjänar pengar till studenten HÄR!

tilltugg-till-studenten

STUDENTEN

TILLTUGG TILL STUDENTEN

Alla har olika upplägg och visioner om vad en studentmottagning innebär men oavsett hur många gäster man kan tänkas vänta är det trevligt att bjuda på lite tilltugg på studentmottagningen. Även det kan vara svårt att besluta om då det är vanligt med olika matpreferenser, samt att det kanske är ont om utrymme att sitta ner och äta. Därför tipsar vi om enkel, snabb och god "finger food" som dina gäster kommer älska! Ni kan läsa mer HÄR!

fotbollscuper-i-sverige

CUPER & TURNERINGAR

FOTBOLLSCUPER I SVERIGE

Sverige är ett land med en stark fotbollstradition, och därav finns det många olika fotbollscuper att välja mellan för lag och spelare i alla åldrar. Därför ger vi dig en guide till fotbollscuper i Sverige, med information om hur du hittar rätt cup för ditt lag, samt för dig som spelare. Ni kan läsa mer HÄR!

resmal-för-klassresa

RESMÅL & UTFLYKTER

RESMÅL FÖR KLASSRESA

Har ni tjänat pengar för att åka på klassresa tillsammans? Isåfall kanske ni behöver lite inspiration till var ni vill åka? Då kan ni kolla in vår lista på resmål, både inom Sverige och utomlands, och ta del av våra tips på vad ni behöver tänka på när ni planerar er klassresa! Ni kan läsa mer HÄR!