saljdirekt-blogg

 

 

 

Säljdirekts blogg

FAKTA, TIPS & INSPIRATION

 

 

Fakta & tips
Studenten
Cuper & turneringar
Resmål & utflykter
picknickmat

Är ni sugna på att ha en picknick till sommaren? Läs vårt blogginlägg där vi tipsar om picknickmat - topp 5 bästa recept för picknick

parmesankanten

Brukar ni slänga kanten på parmesanosten? Det kommer ni inte vilja göra igen efter att ni har läst vårt inlägg om Parmesankanten - 5 perfekta användningsområden.

bulle med bulle parmesanost

Bulle med bulle är en tradition som härstammar från nordvästra Skåne och här kommer vi med en twist på bulle med bulle - parmesanost med parmesanost

recept med parmesanost

Parmesanost är en högst uppskattad ingrediens av de allra flesta, få inspiration till vad ni kan laga med vårt inlägg om 50 otroliga recept med parmesanost

parmesanost fakta & historia

Parmesanost är en högst uppskattad produkt av de allra flesta, läs vårt inlägg om parmesanostens historia & kultur

fakta-om-saffran

Saffran, en stor julfavorit hos många, inte minst i lussebullar. Om ni vill veta mer om kryddan kan ni läsa vårt blogginlägg med fakta om saffran och krokusblomman!

halsofordelar-med-saffran

Visste du att saffran innehåller flera nyttiga näringsämnen och antioxidanter? Här listar vi olika anledningar till varför du bör inkludera kryddan i din kost, mer än bara i lussebullar, och varför du bör överväga att sälja saffran med klassen eller laget! Läs mer om hälsofördelar med saffran!

klassforsaljning

Är er klass sugna på att starta upp en klassförsäljning? Här ger vi er alla tips ni kan tänkas behöva för att det ska gå så enkelt och smidigt som möjligt. Dels vilken produkt som är populär att sälja året om, samt hur ni bör tänka gällande upplägget av klassförsäljningen!

studentflak text

Tar ni studenten till sommaren och funderar på vad ni ska skriva på ert studentflak? Läs vår inlägg om studentflak text & citat - 5 roligaste tipsen!

mösspåtagning

För er som tar studenten till sommaren vankas även en mösspåtagning, det vill säga en ceremoni där ni för första gången bär er studentmössa. Läs mer om mösspåtagningen - en tradition för studenter.

studenten kostnad planering tips

Tar du studenten i år? Då är detta inlägget för dig! Här ger vi alla råd du kan tänkas behöva inför studentdagen, flaket, mottagningen, skivan m.m. Läs mer om Studenten år 2024 - kostnad, planering & tips!

klassens nomineringar

Tar ni studenten i vår och behöver tips på hur ni ska tänka kring klassens nomineringar? Vi ger er tips på både nomineringar & rim, samt hur ni bör tänka när ni planerar klassens nomineringar!

tjana-pengar-till-studenten

Tar ni studenten i vår och behöver tips på hur ni ska ha råd med allt vad det innebär? Kanske behöver ni fylla på klasskassan för att ha råd med en studentskiva eller ett studentflak? Isåfall kan ni läsa vidare information om hur ni tjänar pengar till studenten!

tilltugg-till-studenten

Alla har olika upplägg och visioner om vad en studentmottagning innebär men oavsett hur många gäster man kan tänkas vänta är det trevligt att bjuda på lite tilltugg på studentmottagningen. Även det kan vara svårt att besluta om då det är vanligt med olika matpreferenser, samt att det kanske är ont om utrymme att sitta ner och äta. Därför tipsar vi om enkel, snabb och god "finger food" som dina gäster kommer älska! Läs mer om tilltugg till studenten!

fotbollscuper-i-sverige

CUPER & TURNERINGAR

FOTBOLLSCUPER I SVERIGE

Sverige är ett land med en stark fotbollstradition, och därav finns det många olika fotbollscuper att välja mellan för lag och spelare i alla åldrar. Därför ger vi dig en guide till fotbollscuper i Sverige, med information om hur du hittar rätt cup för ditt lag, samt för dig som spelare. 

klassresa göteborg

Vill ni åka på klassresa till Göteborg? Läs vårt inlägg om klassresa till Göteborg - 7 tips & idéer för att ta del av våra tips & idéer för en rolig klassresa till Göteborg! 

sommarläger 2024

Vill ni åka på sommarläger i sommar? Läs vårt inlägg om sommarläger 2024 - tips för barn & ungdomar för att ta del av våra tips & idéer för sommarens läger! 

resmal-för-klassresa

RESMÅL & UTFLYKTER

RESMÅL FÖR KLASSRESA

Har ni tjänat pengar för att åka på klassresa tillsammans? Isåfall kanske ni behöver lite inspiration till var ni vill åka? Då kan ni kolla in vår lista på resmål, både inom Sverige och utomlands, och ta del av våra tips på vad ni behöver tänka på när ni planerar er klassresa! Läs vårt blogginlägg om perfekta resmål för klassresa!