halsofordelar-med-saffran

FAKTA & TIPS

Hälsofördelar med saffran

Visste ni att saffran för med sig flera hälsofördelar? Här får du reda på vad det är bra för!

Saffran är en högst omtyckt krydda, speciellt kring jul, men även resten av året. Det pratas dock för lite om hur bra den är och alla hälsofördelar saffranet för med sig. Visste du att saffran innehåller flera nyttiga näringsämnen och antioxidanter? Här listar vi hälsofördelar med saffran och olika anledningar till varför du bör inkludera kryddan i din kost, mer än bara i lussebullar, samt varför du bör överväga att sälja saffran med klassen eller laget!

Motverkar nedstämdhet & depression

Saffran har visat sig ha en positiv inverkan på trötthet, nedstämdhet och depression. Flera kosttillskott innehåller därför saffran av just den anledningen.

Förbättrad sömn & minskad utmattning

Saffran har även visat sig ha en lugnande effekt vilket kan främja sömnen. Därför är det inte ovanligt att dricka saffrans-te innan läggdags, se recept HÄR! Förutom det minskar saffran även utmattning och trötthet.

Lindrar PMS

Studier har visat att saffran bidrar till känslomässig balans hos de som lider av PMS.

Motverkar ALS och MS

Crocin, ett ämne som ingår i saffran, har visat sig skydda hjärncellerna och motverka sjukdomar som ALS och MS.

Sälj saffran till folk du bryr dig om!

Nu hoppas vi att ni lärt er mer om alla hälsofördelar med saffran. Med oss kan du sälja saffran av högsta kvalitet med laget eller klassen, både riskfritt och enkelt. Vi har dessutom, på våra kunders begäran, även tagit in mald saffran. Utöver det kan ni nu sälja saffran genom en personlig webbshop som gör er försäljning ännu enklare än tidigare. Klicka HÄR för att ta reda på mer om hur ni gör för att sälja saffran!

Sidan publicerades hösten 2023.