VÅRA VIKTIGASTE PARTNERS

VÅR AFFÄRSIDE VILAR PÅ EN SOLID GRUND – VÅRA SAMARBETSPARTNERS
Sedan 2010 har vi aktivt skapat långvariga samarbeten med flertalet stabila och pålitliga leverantörer och samarbetspartners. Med deras hjälp har vi byggt upp vårt koncept till vad det är idag så att er skolklass eller förening tryggt och säkert kan tjäna pengar med högkvalitativa produkter.

Tulpankungen

Vårt systerbolag idag. Säljdirekt är från början en biprodukt av Tulpankungen då vi 2010 bestämde oss för att dela upp verksamheten i två delar, ett koncept för direktförsäljning och mer raka puckar och ett för mer valfrihet samt beställningsformulär. Än idag samarbetar vi väldigt tätt med gemensamma kontor och marknadsföringskampanjer.

Antonio Sotos

Producenten bakom allt saffran som säljs via oss. Det är ett fjärde generationens familjeföretag, beläget i regionen La Mancha i Spanien, världens centrum för handel med Saffran. Antonio Sotos har varit verksamma i över 100 år och vi har haft ett tätt samarbete i över 10 år. Vill ni tjäna pengar till er klass eller lag genom att sälja saffran så ska denna leverantör vara er nummer ett. 
 

Parmareggio

Konsortiet bakom den populära parmesanosten, ”Parmigiano Reggiano”, har förvaltat en bit matkultur med anor från 1200-talet. Produkten bygger på att endast lokala råvaror används och på en sund djurhållning. Vi tycker det är fantastiskt att få arbeta med en delikatess som bygger på ett gediget handarbete och samtidigt håller en så otroligt jämn och hög kvalitet. 
 

Gothia Sportstravel

Gothia Sportstravel är en resebyrå som arrangerar träningsläger och turneringar för ungdomslag. Vi hjälper er att arrangera fotbollsläger, simläger, friidrottsläger med mera. Vi bokar allt ni behöver på ett träningsläger som flyg, hotell, mat, transfer, träningstider, träningsmatcher och utflykter. Fördelen med Gothia Sportstravel är att man alltid har en och samma kontaktperson genom hela resan

Alverbäcks

Företaget som idag är marknadsledande i Sverige vad gäller lökväxter. Företaget ligger inte bara i framkant vad gäller amaryllis i världsklass utan tar miljöfrågorna på största allvar. Våra köp hos dem kompenseras alltid genom trädplantering hos Vi-Skogen och vi utnyttjar även deras rationella anläggning för hantering innan leverans till er. 

Aktiv skola

Stiftelsen Aktiv skola tar ett brett grepp över en av vår tids viktigaste frågor – skolan. Vi gör vårt för att stötta stiftelsen ekonomiskt så att de kan fortsätta sitt fantastiska arbete med att ta fram aktuellt och relevant materialet kostnadsfritt till alla Sveriges skolor. Fokuset ligger främst på droger, grooming, hälsa, miljö och mobbning.
 

Trött på att läsa? Eller vill du bara vidarebefordra infon?

Få all nödvändig information per mail nu direkt!