Sälja amaryllis

Amaryllis i kruka

En kraftig svenskodlad amaryllis, färdigplanterad i kruka, av hög kvalitet. 2 stänglar. Levereras knoppiga och har då ca 2-3 veckor kvar till blomning. Dessutom kommer de paketerade i en trevlig presentkartong och är en uppskattad produkt att sälja för klassen, laget eller föreningen. Amaryllisen finns färdig för leverans tidigast onsdag 22/11. Amarylliserbjudandet omfattas inte av returrätt då produkten är en färskvara.

Obs! Beställ senast 6/12

Välj gärna ett av våra färdiga paket nedan. Det går även bra att justera antalet utefter vad som passar er grupp, exempelvis öka på ett guldpaket (i jämna enheter om 15 stycken per färg) med samma procentuella förtjänst. Vill ni beställa färre än vad som ingår i bronspaketet så väljer ni järn och uppdaterar till ert önskade antal.

sälja amaryllis

GULDPAKET:

Förtjänst 36%

Produkt:
Amaryllis i kruka
Röd, Vit & Tvåfärgad

Antal:
Röd: 120 st
Vit: 90 st
Tvåfärgad: 90 st

Säljpris: 110 SEK

Grundförtjänst/ st: 30 SEK

Grundförtjänst: 9 000 SEK

Bonus: 3 000 SEK

Totalförtjänst: 12 000 SEK

SILVERPAKET:

Förtjänst 34%

Produkt:
Amaryllis i kruka
Röd, Vit & Tvåfärgad

Antal:
Röd: 90 st
Vit: 60 st
Tvåfärgad: 60 st

Säljpris: 110 SEK

Grundförtjänst/ st: 30 SEK

Grundförtjänst: 6 300 SEK

Bonus: 1 470 SEK

Totalförtjänst: 7 770 SEK

BRONSPAKET:

Förtjänst 30%

Produkt:
Amaryllis i kruka
Röd, Vit & Tvåfärgad

Antal:
Röd: 60 st
Vit: 45 st
Tvåfärgad: 45 st

Säljpris: 110 SEK

Grundförtjänst/ st: 30 SEK

Grundförtjänst: 4 500 SEK

Bonus: 450 SEK

Totalförtjänst: 4 950 SEK

Sälja amaryllis med en egen webbshop

Förutom att våra amaryllis är väldigt lättsålda i sig så har vi nu skapat en personlig webbshop som både effektiviserar er amaryllisförsäljning och gör att ni kan vidga er kundkrets ytterligare. Kontaktpersonen registrerar snabbt och enkelt en webbshop och får därefter en länk via mejl som samtliga i gruppen kan registrera sig som säljare genom. Sedan när försäljarna registrerat sig får dom ett mejl med en länk till deras personliga webbshop.

Länken är enkel att dela med nära & kära, föräldrars kollegor och grannar. Ni kan även lägga upp länken på era sociala medier för att få ännu större spridning och fler beställningar. När ni sedan känner er klara med försäljningen låser ni webbshoppen och beställer antalet amaryllis ni lyckats sälja. Se till att ni beställer rätt färger som era kunder har beställt! Därefter distribuerar vi produkterna till er så ni kan leverera dem till era köpare. Därmed blir er försäljning väldigt enkel och smidig, både för er och era kunder!