Sälja amaryllis

Amaryllis i kruka

En kraftig svenskodlad amaryllis, färdigplanterad i kruka, av hög kvalitet. 2 stänglar. Levereras knoppiga och har då ca 2 veckor kvar till blomning. De kommer paketerade i en trevlig presentkartong och är en uppskattad produkt att sälja för klassen, laget eller föreningen. Amaryllisen finns färdig för leverans tidigast tisdag 15/11. Amarylliserbjudandet omfattas inte av returrätt då produkten är en färskvara.

Amaryllis

GULDPAKET:

Förtjänst 35%

Produkt:
Amaryllis i kruka
Röd, Vit & Tvåfärgad

Antal:
Röd: 120 st
Vit: 90 st
Tvåfärgad: 90 st

Säljpris: 100 SEK

Grundförtjänst/ st: 25 SEK

Grundförtjänst: 7 500 SEK

Bonus: 3 000 SEK

Totalförtjänst: 10 500 SEK

SILVERPAKET:

Förtjänst 33%

Produkt:
Amaryllis i kruka
Röd, Vit & Tvåfärgad

Antal:
Röd: 90 st
Vit: 60 st
Tvåfärgad: 60 st

Säljpris: 100 SEK

Grundförtjänst/ st: 25 SEK

Grundförtjänst: 5 250 SEK

Bonus: 1 680 SEK

Totalförtjänst: 6 930 SEK

BRONSPAKET:

Förtjänst 31%

Produkt:
Amaryllis i kruka
Röd, Vit & Tvåfärgad

Antal:
Röd: 60 st
Vit: 45 st
Tvåfärgad: 45 st

Säljpris: 100 SEK

Grundförtjänst/ st: 25 SEK

Grundförtjänst: 3 750 SEK

Bonus: 900 SEK

Totalförtjänst: 4 650 SEK

Sälja amaryllis online

Nu har vi gjort amaryllisförsäljningen enklare än någonsin. Bestämmer sig er skolklass eller förening att sälja amaryllis så finns det nu en färdig, säljande bild att dela på sociala medier samt till kollegor, grannar och andra som kan behöva en amaryllis inför jul. Bilden som finns längst ned på sidan passar utmärkt för detta, allt för att försäljningen ska bli så smidig som möjligt för er grupp. I respektive beskrivning till bilden så informerar ni om detaljerna kring leveransen samt om ni säljer flera färger, vit/röd/tvåfärgad eller enbart ena färgen. Missa inte heller att det finns möjlighet att sälja med er egna webbshop, mer information om det i stycket nedan.

Sälja amaryllis med en egen webbshop

Vi har skapat en digital webbshop som fungerar utmärkt att använda för skolklasser och lag som även vill sälja amaryllis över nätet. Webbshoppen delas genom en gemensam länk som kontaktpersonen enkelt får fram på ett fåtal minuter genom att följa vår guide som finns länkad. Det går utmärkt att använda sig av webbshoppen både vid direktförsäljning och givetvis även om ni först vill ta upp beställningar. Vill ni sätta igång? Sätt då upp er webbshop genom att följa stegen i guiden.

Guide: OBS! Läs denna först: SäljGuide
Webbshop amaryllis: Amaryllisshop