tjana-pengar-till-foreningen

ENKELT & SMIDIGT

TJÄNA PENGAR TILL FÖRENINGEN

Vill ni tjäna pengar till föreningen? Med Säljdirekt blir det både enkelt & kul.

Bestäm er för produkt, antal ni vill sälja och beställ

Vi levererar varorna på önskad dag och plats

Ni har 30 dagar på er att sälja & skicka eventuella returer

Betala fakturan & behåll resten, ofta 50% av pengarna

Vill er förening ha råd att med ny utrustning eller en ny fotbollsplan? Med oss på Säljdirekt blir det möjligt då vår specialitet är just att förse er med de bästa möjligheterna att tjäna pengar till föreningen! Förutom att ni tjänar mycket pengar gör ni även era kunder nöjda tack vare produkternas höga kvalitet. I slutändan vill självklart att både er förening och era kunder blir så nöjda som möjligt.

Populära produkter att sälja med föreningen

Vårt säsongsbaserade sortiment innefattar efterfrågade produkter av hög kvalitet som de flesta vill ha hemma, däribland våra bästsäljare som ni ser här nedan. Detta gör det enkelt och kul för er att tjäna pengar till föreningen och er gemensamma kassa!

Våra produkter lämpar sig att ”sälja direkt”, utan att ta upp beställningar i förväg. Däremot, om er förening hellre önskar ta upp beställningar först, så går det givetvis bra. Då kan ni använda vår webbshops-funktion och säljblad som finns under respektive erbjudande för utskrift.

Vad vill er förening sälja för att tjäna pengar?

Vi på Säljdirekt erbjuder ett brett sortiment med allt ifrån utsökt parmesanost och lyxig saffran, till vackra blommor och ljus. Vår parmesanost produceras och lagras i Italien i 18 månader. Detta gör att den har en god och fyllig smak. Vårt lyxiga trådsaffran med hela, handplockade pistiller har funnits i vår sortiment sedan 2010. I år har vi även tagit in mald saffran på våra kunders begäran. Vårt saffran håller högsta kvalitet och blev i fjol utsett till ett av de bästa i branschen av Råd & Rön i deras stora saffranstest!

Om ni säljer inför jul är amaryllis en väldigt uppskattad blomma att sälja och de levereras i en trevlig presentkartong. Sist men inte minst har vi även våra vackra, handbundna dörrkransar som är lindade med rött sidenband! Även dessa passar perfekt att sälja inför jul för att tjäna pengar till föreningen!

Hur vill er förening sälja?

Vi erbjuder olika tillvägagångssätt för er försäljning då vi vill att ni ska kunna välja det som passar er förening bäst. Antingen kan ni använda er av fysiska säljblad och ta upp beställningar först, innan ni beställer produkterna av oss. Detta kan ni även kombinera med att dela en bild på produkten på sociala medier. En säljande bild till respektive produkt, samt säljblad för utskrift, kan ni hitta på vår hemsida när ni klickar er in på den produkten ni är intresserad av. Dessa försäljningssätt, att sälja direkt eller ta upp beställningar i förväg, kan ni läsa mer om här nedan.

Tjäna pengar till föreningen med direktförsäljning

  1. Under ”Erbjudanden” kan er förening välja bland de olika produkterna vi erbjuder. Ni kan exempelvis sälja saffran eller parmesanost. Diskutera vad er förening vill sälja och beställ sedan det paket som känns bäst för er. Väl inne på beställningsformuläret går det jättebra att korrigera antalet om våra standardiserade paket inte passar er förening.
  2. Ni bestämmer via vår automatiserade tjänst när er förening önskar leverans av varorna. Vi kan oftast leverera redan efter tre arbetsdagar men ni kan även välja datum längre fram än så. 
  3. Vår logistikpartner packar och distribuerar ut varorna till er på ert önskade leveransdatum.
  4. När ni får varorna levererade till er leveransadress så delar ni upp dem så att samtliga medlemmar i föreningen får lika många varor att sälja. Därefter kan ni påbörja försäljningen då fakturan behöver betalas inom 30 dagar.
  5. Föreningens kontaktperson samlar slutligen in pengarna som ni har tjänat och betalar fakturan inom angiven betalningstid. Ni behåller er förtjänst direkt, vilket är upp till 50%. 
  6. Har ni frågor innan, under eller efter säljperioden så får ni mer än gärna kontakta oss! 

Om er förening har varor över efter avslutad försäljningsprocess så kan ni i de flesta fall returnera dessa till oss och få dem dragna från summan ni ska betala till oss. Läs mer om det i villkoren för respektive erbjudande!

tjäna pengar till föreningen webb
tjana-pengar-till-foreningen-bestall

Tjäna pengar till föreningen genom att ta upp beställningar först

Samtliga av våra erbjudanden är framtagna och anpassade för direktförsäljning. Ni i föreningen har då produkten i handen och kan visa upp dem när ni säljer för era potentiella köpare. Om ni istället önskar ta upp beställningar först så går det utmärkt. Vi har en digital webbshop-lösning (se mer om det nedan), säljblad för utskrift samt bilder att använda för att er försäljningsprocess ska bli så enkel som möjligt. Ni kan läsa mer under respektive erbjudande hur ni kommer igång för att först ta upp beställningar. Bägge alternativ är uppskattade tillvägagångssätt som försäljningsmetod för föreningar.

Tjäna pengar till föreningen med en personlig webbshop

Så, om ni vill använda er av vår digitala lösning för att göra försäljningen så smidig som möjligt följer en förklaring här. Troligtvis lägger ni hellre tid på annat än att spendera tid på en onödigt tidskrävande försäljningsprocess. Med det i åtanke har vi därför lanserat en funktion som gör det möjligt för er förening att registrera en personlig webbshop.

Ni utser en kontaktperson som registrerar er förening. Denne får sedan en länk som ni i föreningen kan registrera er som säljare genom. När ni registrerat er som säljare får ni inloggninsuppgifter, samt en länk till er personliga webbshop, skickad till er mejl. Länken till er personliga webbshop kan ni därefter börja skicka runt till era kunder! Ni kan dela länken med släkt, grannar och föräldrars kollegor, samt dela länken på era sociala medier för att få ännu större spridning och därmed ännu fler beställningar. På så sätt kan ni tjäna massor av pengar till föreningen!

Vi bryr oss om er förening

Vi vill att er försäljning ska vara riskfri och att ni inte ska behöva oroa er för att något ska gå fel. Därmed erbjuder vi självklart schyssta villkor för samtliga parter. Så när ni har bestämt er för vilken eller vilka produkter ni vill sälja för att uppnå ert mål är det bara att sätta igång! Om ni vill få ännu bättre koll på hur allt går till och ta reda på hur mycket ni behöver sälja för att nå ert mål kan ni använda vår uträknare här nedan. Stort lycka till!

Hur mycket vill ni tjäna?

kr
Tjejer på bananbåt i vattnet