tjana-pengar-till-foreningen

TJÄNA PENGAR TILL FÖRENINGEN

ENKELT & SMIDIGT ATT SÄLJA TILL FÖRENINGEN

Vill ni tjäna pengar till föreningen? Med Säljdirekt blir det både enkelt & kul.

Bestäm er för produkt, antal ni vill sälja till föreningen och beställ

Vi levererar varorna på önskad dag och plats

Ni har 30 dagar på er att sälja till föreningen & skicka eventuella returer

Betala fakturan & behåll resten, ofta 50% av pengarna

Vill ni tjäna pengar till föreningen för att ha råd att med ny utrustning, en ny fotbollsplan eller en resa? Med oss på Säljdirekt blir det enkelt då vår specialitet är att just förse er med de bästa möjligheterna att genomföra en försäljning med föreningen! Förutom att ni tjänar pengar till föreningen genom er föreningsförsäljning så gör ni även era kunder nöjda tack vare produkternas höga kvalitet. I slutändan vill självklart att både er förening och era kunder blir så nöjda som möjligt när ni säljer till föreningen. Vill ni snarare tjäna pengar till laget så hjälper vi er såklart med det också!

Populära produkter att sälja till föreningen

Tjäna pengar till föreningen genom att sälja populära produkter. Vårt säsongsbaserade sortiment innefattar efterfrågade produkter av hög kvalitet som de flesta vill ha hemma, däribland våra bästsäljare som ni ser här nedan. Detta gör det enkelt och kul för er att sälja till föreningen och tjäna pengar till er förening!

Våra produkter lämpar sig att ”sälja direkt” med föreningen, utan att ta upp beställningar i förväg. Däremot, om ni hellre önskar ta upp beställningar först, så går det givetvis bra. Då kan ni använda vår webbshops-funktion och säljblad som finns under respektive erbjudande för utskrift. Därmed blir det enkelt för er att tjäna pengar till föreningen.

Vad vill ni sälja till föreningen?

Det kan vara svårt att komma fram till vad man ska sälja till föreningen. Vi på Säljdirekt erbjuder ett brett sortiment med allt ifrån utsökt parmesanost och lyxig saffran, till vackra blommor och ljus. Allt detta för att det ska bli enkelt för er att tjäna pengar till föreningen. Vår parmesanost produceras och lagras i Italien i 18 månader. Detta gör att den har en god och fyllig smak och är en populär produkt att sälja till föreningen året om. Vårt lyxiga trådsaffran med hela, handplockade pistiller har funnits i vår sortiment sedan 2010 och är väldigt populär att sälja till föreningen på hösten. Vi har även tagit in mald saffran på våra kunders begäran. Vårt saffran håller högsta kvalitet och blev år 2022 utsett till ett av de bästa i branschen av Råd & Rön i deras stora saffranstest! Att sälja saffran till föreningen är som sagt en god idé när julen närmar sig.

Om ni vill starta upp en försäljning med föreningen men inte sälja ätbara saker så har vi annat också. Ni kan till exempel sälja vår lättsålda amaryllis inför jul, en väldigt uppskattad blomma att sälja med föreningen. Dessutom levereras de i en trevlig presentkartong vilket gör det till en perfekt gåva. Sist men inte minst kan ni även sälja våra vackra, handbundna dörrkransar som är lindade med rött sidenband! Även dessa passar perfekt att sälja inför jul för att tjäna pengar till föreningen!

Hur startar man försäljning med föreningen?

Vi erbjuder olika tillvägagångssätt för er försäljning med föreningen då vi vill att ni ska kunna välja det som passar just er förening bäst. Antingen kan ni sälja till föreningen genom att använda er av fysiska säljblad och ta upp beställningar först, innan ni beställer produkterna av oss. Detta kan ni även kombinera med att dela en bild på produkten på sociala medier för att nå ut till ännu fler för att tjäna pengar till föreningen. En säljande bild till respektive produkt, samt säljblad för utskrift, kan ni hitta på vår hemsida när ni klickar er in på den produkten ni är intresserad av. Dessa försäljningssätt, att sälja direkt eller ta upp beställningar i förväg, kan ni läsa mer om här nedan. Bägge alternativen funkar jättebra för att tjäna pengar till föreningen!

Tjäna pengar till föreningen - Direktförsäljning

Om ni vill tjäna pengar till föreningen genom att sälja med produkterna direkt i handen så är det stegen här nedan som är relevanta för er.

  1. Under ”Erbjudanden” kan ni välja bland de olika produkterna vi erbjuder. Ni kan exempelvis sälja saffran eller parmesanost med föreningen. Diskutera vad ni vill sälja med föreningen och beställ sedan det paket som känns bäst för er. Väl inne på beställningsformuläret går det jättebra att korrigera antalet om våra standardiserade paket inte passar er förening.
  2. Ni bestämmer, via vår automatiserade tjänst, när ni önskar att få varorna levererade. Vi kan oftast leverera redan efter tre arbetsdagar men ni kan även välja datum längre fram än så. 
  3. Vår logistikpartner packar och distribuerar ut varorna till er på ert önskade leveransdatum.
  4. När ni får varorna levererade till er leveransadress så delar ni upp dem så att samtliga medlemmar hjälps åt att sälja för föreningen. Därefter kan ni påbörja försäljningen då fakturan behöver betalas inom 30 dagar.
  5. Föreningens kontaktperson samlar slutligen in pengarna som ni har tjänat och betalar fakturan inom angiven betalningstid. Ni behåller er förtjänst direkt, vilket är upp till 50%. 
  6. Har ni frågor innan, under eller efter säljperioden så får ni mer än gärna kontakta oss! 

Om ni har varor över efter att er förening har avslutat försäljningen så kan ni i de flesta fall returnera dessa till oss och få dem dragna från summan ni ska betala till oss. Läs mer om det i villkoren för respektive erbjudande!

tjäna pengar till föreningen
tjana-pengar-till-foreningen-bestall

Tjäna pengar till föreningen - Beställningar

Samtliga av våra erbjudanden är framtagna och anpassade för direktförsäljning som vi förklarade här ovan. Ni i föreningen har då produkten i handen och kan visa upp dem när ni säljer för era potentiella köpare. Om ni istället önskar ta upp beställningar först när ni säljer för föreningen så går det utmärkt. Vi har en digital webbshop-lösning (se mer om det nedan), säljblad för utskrift samt bilder att använda för att er försäljningsprocess ska bli så enkel som möjligt. Ni kan läsa mer under respektive erbjudande hur ni kommer igång för att först ta upp beställningar. Bägge alternativ är som sagt uppskattade tillvägagångssätt för er som vill sälja till föreningen.

Sälja till föreningen - Digitalt

Så, om ni vill använda er av vår digitala lösning för att så smidigt som möjligt sälja till föreningen så följer en förklaring här. Troligtvis lägger ni hellre tid på annat än att spendera tid på en onödigt tidskrävande försäljning med föreningen för att tjäna pengar till er gemensamma föreningskassa. Med det i åtanke har vi därför lanserat en funktion som gör det möjligt för er att registrera en personlig webbshop och sälja för föreningen digitalt.

Ni utser en kontaktperson över 18 år som registrerar er förening. Denne får sedan en länk som samtliga medlemmar i föreningen kan registrera sig som säljare genom. När ni registrerat er som säljare får ni inloggningsuppgifter, samt en länk till er personliga webbshop, skickad till er mejl. Länken till er personliga webbshop kan ni därefter börja skicka runt till era kunder! Ni kan dela länken med släkt, grannar och föräldrars kollegor, samt dela länken på era sociala medier för att få ännu större spridning och därmed ännu fler beställningar. På så sätt kan ni tjäna massor av pengar till föreningen och lyckas med er försäljning med föreningen!

Goda villkor när ni säljer för föreningen

Vi vill att er försäljning för föreningen ska vara riskfri och att ni inte ska behöva oroa er för att något ska gå fel. Därmed erbjuder vi självklart schyssta villkor för samtliga parter. Så när ni har bestämt er för vilken eller vilka produkter ni vill sälja för föreningen för att uppnå ert mål är det bara att sätta igång! Om ni vill få ännu bättre koll på hur allt går till och ta reda på hur mycket ni behöver sälja med föreningen för att nå ert gemensamma mål kan ni använda vår uträknare här nedan. Stort lycka till med att tjäna pengar till föreningen tillsammans!

Tips för er försäljning med föreningen

Oavsett vad ert mål är med er föreningsförsäljning så kan vi hjälpa er tjäna pengar till föreningen. Vi på Säljdirekt har lång erfarenhet av att hjälpa föreningar tjäna pengar tillsammans för gemensamma äventyr och material. Här listar vi våra bästa tips på hur ni enkelt säljer för föreningen!

  1. Använd er av fysiska säljblad när ni säljer för föreningen. Lägg ut de på föräldrars kontor och lämna ut dem till grannar. På så sätt kan kunderna skriva in sina beställningar och ni kan sedan samla in säljbladen. Detta gör försäljningen med föreningen enkel!
  2. Dela er personliga webbshop på era sociala medier och be föräldrar att länka till den så deras vänner och bekanta kan beställa av er också. Detta är ett enkelt sätt att sälja för föreningen.
  3. Sälj till företag då det ofta gör att ni får in större beställningar och tjänar ännu mer pengar till föreningen. 
  4. Välj rätt produkt efter säsong. Sälj saffran och amaryllis till jul och vår populära parmesanost året om. Läs mer om hur ni lyckas med att sälja parmesan med föreningen!

 

Klara med att tjäna pengar till föreningen

Är ni klara med att tjäna pengar till föreningen genom en försäljning med oss? Bra jobbat! Och visst gick det smidigt? När ni har avslutat er försäljning med föreningen så är det dags för er att göra det som ni planerade innan ni började sälja tillsammans. Är planen att rusta upp klubbhuset eller lägga om spelplanen? Eller siktar ni på att ha ett föreningsdisco eller åka iväg på en gemensam resa? 

Oavsett vad er plan är får ni gärna tagga oss i era bilder som ni lägger upp så vi får se varför ni valde att tjäna pengar till föreningen. Ni är varmt välkomna tillbaka!

Tjäna pengar till föreningen med Säljdirekt

Vi på Säljdirekt har som målsättning att hjälpa er tjäna pengar till föreningen genom en försäljning. Vi tror på att bra produkter av högsta kvalitet är något som kommer göra både er förening och era kunder nöjda. I och med det så blir det enkelt för er att sälja med föreningen fler gånger genom oss då kunderna gärna vill köpa parmesanost, saffran eller blommor igen. Vi strävar dessutom efter att besvara era frågor snabbt och hitta lösningar på era potentiella problem. Vi finns här som stöd och vägledning när ni tjänar pengar till föreningen, så tveka inte på att höra av er till oss om ni har några som helst funderingar. 

Hur mycket vill ni tjäna?

kr
Tjejer på bananbåt i vattnet