Sälja parmesanost 

Sälj parmesan - Enkelt och lönsamt sätt att tjäna pengar till klassen eller laget!

Bestäm er för antalet parmesanostar ni vill sälja och beställ

Vi levererar parmesanen på önskad dag och plats

Ni har 30 dagar på er att sälja

Betala fakturan & behåll resten, upp till 40% av pengarna

Att sälja parmesan med oss på Säljdirekt är ett perfekt alternativ som ger dig en god förtjänst med minimal ansträngning. Så letar du efter ett enkelt och lukrativt sätt att samla in pengar till din klass eller lag? Då har du hittat rätt! 

Varför sälja parmesan?

När man ska tjäna pengar till klassen eller laget är det inte alltid helt enkelt att komma fram till vad man vill sälja. Oftast vill man att det ska vara något som är lättsålt, ger hög förtjänst till den gemensamma kassan samt att det är något man kan stå för. Med dessa faktorer i åtanke har vi arbetat fram vårt parmesanerbjudande till förmån för skolklasser och föreningar eftersom alla inte vill köpa kakor eller strumpor.

Enkelt och bekvämt att sälja parmesan 

Att sälja parmesanost med oss på Säljdirekt är otroligt enkelt. Vi levererar allt som er klass eller lag behöver direkt till er valda leveransadress, däribland parmesan, fysiska säljblad och instruktioner. Om ni tar upp beställningar först behöver du som kontaktperson bara dela ut säljbladen och påminna försäljarna om att registrera sina beställningar i webbshoppen. 

Hög vinst vid parmesanförsäljning

Med en vinst uppemot 40% per såld parmesanost, det vill säga 70 kronor, kan ni tjäna stora summor pengar till er klass eller ert lag. Ju mer ni säljer, desto mer tjänar ni! Detta är perfekt för att hålla samtliga i klassen eller laget motiverade under hela försäljningen.

Låg risk

Ni behöver inte investera några pengar i förväg då ni bara betalar för de ostar ni beställer, vilket innebär att ni inte riskerar att förlora några pengar. Dessutom så är parmesanosten vakuumförpackad vilket gör att de håller länge om de inte är öppnade, därmed köper gärna kunder flera av er. För vem älskar inte att ha parmesan i kylskåpet?

Parmesanost är en lättsåld produkt

Parmesanost är en väldigt populär produkt som är omtyckt av de allra flesta. Det är en ost som passar till det mesta och förhöjer smakerna på många rätter, testa gärna något av våra recept! Dessutom passar det perfekt som ett gott mellanmål när man har ont om tid då det innehåller mycket protein och kalcium. Utöver att parmesanost är gott och omtyckt av många så är det även laktosfritt och innehåller inte något äggprotein. Detta gör att de som inte äter laktos eller äggprotein fortfarande kan stötta er klass eller lag när ni säljer parmesan, hur bra?

Perfekt för alla

Oavsett om ni säljer för en idrottsförening, en klass eller en annan grupp, är det enkelt att sälja parmesan med Säljdirekt och ett bra sätt att tjäna pengar till era mål. Allt från en klassresa, studentfest eller cup med laget! 

Hur fungerar det att sälja parmesan?

Vi erbjuder olika tillvägagångssätt för er som vill sälja parmesan med oss. Detta för att ni ska ha möjligheten att välja det sättet som passar er grupp bäst. Antingen kan ni ta upp beställningar i förväg, alternativt beställa hem parmesanosten direkt och sälja med osten i handen. Ni kan läsa mer om bägge tillvägagångssätt här nedan. Ni kan även ta del av vår manual som ni kan dela med andra föräldrar och ansvariga.

Sälja parmesan direkt

 1. Beställ parmesan: Ni börjar med att beställa parmesanosten från oss via vår erbjudandesida. Där väljer ni vilket paket ni vill satsa på att sälja. Utefter vilket paket ni väljer, järn, brons, silver eller guld, får ni olika bonusar och tjänar olika mycket per såld parmesanost. 
 2. Ta emot leveransen: Ni får er parmesan levererad inom 3-4 dagar från att ni har lagt beställningen, men ni kan självklart välja ett leveransdatum längre fram om det passar er grupp bättre. Vi levererar direkt till er valda leveransadress och ni behöver inte vara hemma vid leveransen. Detta gör allt väldigt smidigt!
 3. Dela upp parmesanosten: Dela upp parmesanen mellan er i klassen, laget eller föreningen så ni får lika mycket parmesan att sälja. Ni kan både använda er av fysiska säljblad, webbshop, dela säljande bild på sociala medier eller knacka dörr med osten direkt i handen.
 4. Samla in pengarna: Kontaktpersonen samlar slutligen in pengarna som försäljarna har fått in och betalar fakturan till oss inom 30 dagar från mottagen leverans. Förtjänsten är redan avdragen från fakturan så den behåller ni därmed direkt!
 5. Börja planera ert äventyr: Bra jobbat! Visst var det enkelt att sälja parmesan med oss på Säljdirekt? Nu återstår det roligaste, planera ert gemensamma äventyr tillsammans! Se vår blogg för att ta del av våra tips på klassresor, fotbollscuper och studentfirande!
sälja parmesanost
sälja parmesan

Ta upp beställningar i förväg när ni säljer parmesan 

 1. Beställ säljblad & registrera webbshop: Besök vår erbjudandesida för parmesanost och beställ fysiska säljblad och/eller registrera en webbshop. Då får ni all information ni behöver för att komma igång med er försäljning av parmesan. 
 2. Dela ut säljbladen: Dela ut beställningsbladen till alla i gruppen så samtliga kan visa upp det för vänner och familj. Var noga med att ange sista beställningsdatum så samtliga i er säljande grupp vet när ni har tänkt beställa parmesanosten från oss. Detta för att ni ska kunna informera era kunder om när de kan förvänta sig leverans av er.
 3. Samla in beställningarna: Om ni har fått in några beställningar genom säljbladen så samlar ni in beställningarna därifrån och registrerar dessa på er webbshop. Då har ni samtliga beställningar samlade på ett ställe och får enkelt en tydlig överblick över hur mycket parmesan ni har sålt. 
 4. Beställ parmesanosten: När ni har sammanställt beställningarna och vet hur mycket parmesan ni har sålt så beställer ni det antal som passar er via vår erbjudandesida för parmesanost. Ni kan välja mellan olika paket beroende på vad som passar er klass, lag eller förening. Antalet går även att justera inne på beställningsformuläret så ni inte behöver beställa mer parmesan än vad ni behöver.
 5. Leverans och betalning: Vi levererar parmesanen direkt till gruppens valda leveransadress. Ni betalar bara för mellanskillnaden och behåller er vinst, upp till 40%, direkt!

 

Tips för att sälja mer parmesan

 • Var entusiastisk: Visa er entusiasm för produkten och förklara för kunderna vad ni samlar in pengar till. Din positiva attityd kommer att smitta av sig och inspirera folk att köpa.
 • Sätt upp mål: Sätt upp ett mål för hur mycket parmesan var och en i gruppen ska sälja. Att ha ett mål kan motivera samtliga i klassen eller laget att anstränga sig mer.
 • Använd sociala medier: Använd sociala medier för att sprida information om din försäljning. Dela en säljande bild av parmesanosten, länka till era personliga webbshoppar och dela era framsteg mot ert mål.
 • Använd fysiska säljblad: Nyttja de fysiska säljbladen ordentligt, lägg ut de på era föräldrars kontor eller häng ut det i trapphuset där ni bor. Då kan föräldrars kollegor & dina grannar enkelt skriva upp sin beställning.
 • Var kreativ: Hitta på kreativa sätt att marknadsföra er försäljning av parmesanosten. Ni kan till exempel ordna en provsmakning eller en tävling.
 • Läs på: Kolla in vår blogg för att läsa på om parmesanosten, till exempel få reda på dess historia och kultur så ni kan berätta för era potentiella köpare. 

Säljdirekt - er parmesanpartner för framgång

Säljdirekt har hjälpt hundratals klasser och lag att samla in pengar till sina mål. Vi är stolta över att erbjuda en enkel, bekväm och lönsam lösning för att sälja parmesan. 

Vår parmesanost

Letar ni efter ett unikt och lönsamt sätt för att tjäna pengar till er klass eller lag? Då är Säljdirekts Parmigiano Reggiano D.O.P det perfekta alternativet! Denna exklusiva ost, lagrad i 18 månader, erbjuder en rik smak och krämig konsistens som garanterat kommer att tilltala era kunder. Läs våra referenser för att ta del av tidigare kunders upplevelse med oss!

Vad gör Parmigiano Reggiano D.O.P så speciell?

 • Traditionell tillverkning: Osten produceras i norra Italien, Modena. Enligt traditionella metoder som garanterar dess unika smak och kvalitet.
 • Lång lagringstid: Parmigiano Reggiano D.O.P lagras i minst 18 månader. Detta ger den en intensiv och komplex smakprofil.
 • Högkvalitativ mjölk: Mjölken som används kommer från mejeriets egna kossor som betar på naturliga betesmarker.
 • Mångsidig: Använd Parmigiano Reggiano i en mängd olika maträtter, från pastarätter och sallader till pizzor och risotto. Se vår lista med 50 otroliga recept med parmesanost!

Parmesan förvaring

Så hur bör man förvara sin parmesan? När ni säljer parmesan med oss så säljer ni dem vakuumförpackade. Detta gör att de inte är lika känsliga för värme och håller länge. Ni bör förvara osten torrt och svalt, så som i en källaren eller ett svalt garage. När den är öppnad förvaras den i kylskåp. 

Ni kan självklart frysa er parmesan också. Däremot faller den lättare isär vid upptining. Detta gör att den inte blir lika fin på en ostbricka som om den vore färsk men smaken försämras inte. I och med det gör den sig jättebra i matlagning även om den varit fryst och hållbarheten förlängs även ytterligare såklart.  

Kontakta oss idag för att komma igång med att sälja parmesan

Beställ er parmesanost från Säljdirekt och börja sälja vår utsökta Parmigiano Reggiano D.O.P till grannar, vänner och familj. Med vår enkla och bekväma process kan ni samla in stora summor pengar till er klass eller lag på nolltid!

Kontakta oss via e-post eller telefon för att få mer information om hur du kan sälja parmesanost med oss på Säljdirekt.

Sälja parmesan med klassen eller laget

Att sälja parmesanost med Säljdirekt gör vägen till klassresan, studenten eller drömcupen enkel. Vi hjälper er nämligen att tjäna pengar genom parmesanförsäljning på ett enkelt, smidigt och lönsamt sätt. Med upp till 70 kronor i förtjänst per såld ost, snabba leveranser, fraktfritt och goda villkor blir det därför säkert för er att sälja parmesanost med klassen eller laget