klassforsaljning

Är ni sugna på att åka på klassresa?

Klassförsäljning som funkar året om

Här ger vi tips!

Är er klass sugna på att starta upp en klassförsäljning? Vi på Säljdirekt hjälper er mer än gärna! I detta inlägg ger vi er tips på hur ni genomför er klassförsäljning på bästa sätt.

Steg ett för att starta upp en framgångsrik klassförsäljning är att välja en lättsåld produkt. Detta innebär att det ska vara något som många tycker om samt att det ska hålla en god kvalitet till ett bra pris. Vår parmesanost, Parmigiano Reggiano, lever upp till allt det. Det är en produkt som de flesta vill ha i sitt kylskåp för att förhöja smakerna på olika maträtter året om, därmed en perfekt produkt för er klassförsäljning.

Enkel klassförsäljning

Förutom att parmesanosten är lättsåld i sig så jobbar vi hela tiden för att er klassförsäljning ska vara så smidig och tidseffektiv som möjligt. Därmed erbjuder vi olika tillvägagångssätt för att ni ska kunna välja det som passar er bäst. Dels direktförsäljning, det vill säga att ni har parmesanosten i handen och därmed kan visa upp produkten när ni säljer till era kunder. Alternativt så kan ni ta upp beställningar i förväg via en personlig webbshop eller fysiska säljblad

Vår parmesanost är perfekt för klassförsäljning

Det hemliga knepet för en lyckad klassförsäljning är som sagt att sälja en populär & lättsåld produkt. Vår utsökta parmesanost har lagrats i 18 månader i Modena i Italien. Den består endast av tre ingredienser; mjölk, salt & löpe, där mjölken uteslutande kommer från mejeriets egna kor. 

Många användningsområden

På grund av parmesanostens många användningsområden är det inte något som ligger och skräpar i kylskåpet. Vill ni få inspiration till vad ni kan laga med denna hyllade ost kan ni ta del av våra tips & recept. Även detta gör att det är en tacksam produkt för en klassförsäljning. 

Börja i tid & sätt upp mål för er klassförsäljning

Förutom att det är viktigt att välja en bra produkt för er klassförsäljning är det även fördelaktigt att börja sälja i tid. Kom överens om ett mål som samtliga i klassen ser fram emot så ni har något konkret att sträva efter under klassförsäljningens gång. Dela med er av era tips till varandra och hjälps åt för att nå ert gemensamma mål!

Hoppas dessa tips är till hjälp för er klassförsäljning och tveka inte på att höra av er om ni har några frågor eller funderingar!

Detta inlägg uppdaterades våren 2024.