Referenser

Tjäna pengar till klassen eller laget – smart & enkelt koncept.

Rekordtjejerna från Älvsjö!

Älvsjö AIK F-04 är vi som slagit nytt rekord i antal sålda saffransburkar under en säsong. 936 burkar saffran sålde vi och tjänade hela 46.800 kr till vår framtida utomlandscup! Eftersom försäljningen gick så bra så kan det även hända att det blir någon turnering här i Sverige innan dess.

Målet från första början var att varje tjej skulle sälja fem burkar som skulle gå till den gemensamma lagkassan. Allt som såldes därefter öronmärktes för varje tjej till framtida turneringar. Det visade sig vara en grym extra morot för tjejerna, som sålde slut på burkarna de fick gång på gång.

Så fort vi fick upp ögonen för SäljDirekt var det en självklarhet att det var saffranet vi skulle sälja, en produkt som sålde sig själv när den ställdes upp på tjejernas föräldrars företag. Att burken ser så pass exklusiv ut gjorde den väldigt populär både att köpa till sig själv samt att ge bort i present till vänner och bekanta.

Försäljningspriset på 100 kr jämnt är också väldigt uppskattat, det behöver inte krånglas med någon växel eller liknande utan det var väldigt självsäljande, dörrknackning behövdes knappt. Helt enkelt lite jobb för mycket pengar. Den höga förtjänsten var självklart en bidragande faktor i vårt beslut att sälja saffran. Ingen kan klaga på sådan förtjänst.

Vårt tips för att försöka slå vårt oslagbara rekord är att använda informationsbladet som förklarar den höga kvalitén på saffranet i jämförelse med pulversaffranet i butiken. Att ha det framme när burkarna ska säljas är verkligen något att rekommendera.

Vi kommer komma tillbaka ännu starkare i framtiden och sälja saffran för Säljdirekt och självklart gå för att slå rekordet, 1000 burkar är drömgränsen!

LÄS MER

Ösmo GIF

Vi är Ösmo GIF! Det började för två år sedan och nu har P02 samt P04 sålt amaryllislökar varsin gång två år i rad. Målet var att samla ihop pengar till lagkassan för att kunna ta sig ut på äventyr, äventyr i form av en cup förstås.

Tanken var GloballCup som spelas i Enköping och är en enormt stor fotbollsturnering för barn i åldrarna 10 till 15.

Det var även dit det bar iväg för 02orna och det var inte bara flera fotbollsmatcher som hanns med utan även en stor invigningsmarsch och tre nätters övernattning. En häftig upplevelse helt enkelt!

Första året valde vi att sälja amaryllislökar eftersom det är inget som sålts här på Ösmo tidigare vad vi vet och det är något alla uppskattar att ha hemma inför jul. Det vart ett guldpaket första året och det tog sålde slut rätt så snabbt.

Inför år nummer två tog vi därför ett guldpaket med en extra låda lökar eftersom vi visste att lökarna gick snabbt och enkelt att sälja iväg för barnen, särskilt eftersom kunderna från föregående år hade varit så nöjda med kvalitén att de säkerligen inte kunde tacka nej till ett år till.

För vår egen del var det viktigaste att amaryllislökarna höll en sådan genomgående hög kvalité och att våra vänner, familjer och bekanta var nöjda med produkten. Om det uppstod ett problem så visste kunden vart han/hon skulle vända sig för att få ut sin garanti på löken. Att förtjänsten var så bra var bara en ren bonus egentligen eftersom det var blommor vi bestämt oss för att sälja. I framtiden kommer vi med största sannolikhet sälja SäljDirekts amaryllislökar igen!

LÄS MER

Wings hockey team 07

Vi är ett helt nystartat lag, som endast existerat i sex månader. Laget behövde få ihop några kronor till domaravgifter och annat som kostar inom hockeyn. Vi hade även lyckan att hinna med en turnering i Bålsta innan säsongens slut.

Målet med försäljningen var till en början cirka 12 ostar per spelare, det märktes snabbt att det gick lättare än förväntat. 12 ostar blev för en familj hela 77 stycken! Det var då vi förstod att det behövdes fler parmesanostar, som var av väldigt uppskattad kvalité. 460 ostar blev det totalt och förtjänsten 18.400 kr, något vi inte hade trott från början.

Det var en del föräldrar som inte trodde på konceptet till en början men som snabbt ändrade sin inställning efter att ett flertal återkommande nöjda kunder önskade fler ostar. Kontaktperson Angelica skulle exempelvis aldrig äta färdigriven parmesan och har heller aldrig varit ett stort fan av parmesan överhuvudtaget. Säljdirekts Parmigiano Reggiano ändrade uppfattningen och nu var parmesan en given succé som används till all typ av matlagning.

Parmesan ska Wings hockey absolut sälja igen! Denna gång blir det med säljblad då många av slutkunderna nu känner till kvalitén och kommer därför antagligen köpa på sig fler ostar på en gång. Det är helt enkelt en lättsåld produkt som varje person kan tänka sig ha hemma i kylen.

LÄS MER
Close Menu

Trött på att läsa? Eller vill du bara vidarebefordra infon?

Få all nödvändig information per mail nu direkt!